Libnet.ro
UNICEF

01:05

100 de Minute. DNA nu va ancheta denuntul facut de Elena Udrea

Antena3 Antena3,
100 de Minute. DNA nu va ancheta denuntul facut de Elena Udrea

DNA nu va ancheta acuzatiile facute de Elena Udrea, pe motiv ca denuntul nu indeplineste anumite conditii de forma, prevazute de lege. in alte cazuri, insa, procurorii n-au mai fost atat de scrupulosi si. continuă pe Antena3

100 de Minute: De ce este acuzata Elena Udrea in dosarul Microsoft

Elena Udrea este, in aceste momente, in fata judecatorilor Curtii Supreme care vor decide daca emit mandat de arestare preventiva. Antena 3 a obtinut referatul procurorilor pentru propunerea de arestare. Andreea.

DNA a anuntat ca nu va ancheta faptele sesizate de Elena Udrea in legatura cu Coldea pentru ca procedura nu a fost respectata

Procurorii spun ca nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al SRI pentru ca fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul formulat.

UPDATE. ELENA UDREA a fost RETINUTA de DNA pentru 24 de ore

UPDATE: Elena Udrea a fost retinuta de DNA, in urma cu putin timp. Elena Udrea a fost retinuta pentru 24 de ore. Este vorba despre dosarul disjuns, Microsoft, si este vorba de retinere pentru 24 de.

UPDATE Elena Udrea a ajuns la DNA: Voi face declaratii in dosarul Microsoft, la cererea avocatilor

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a fost citata marti dimineata la DNA, dupa ce Camera Deputatilor a aprobat, luni noaptea, cererile de arestarea preventiva si de urmarire penala a deputatului in dosarele Gala Bute si Microsoft, in care este acuzata de fapte de coruptie. La ora 11. 00, Udrea s-a przentat la Sectia 2 de Politie Bucuresti, pentru controlul judiciar, iar la iesire le-a spus jurnalistilor: Ne vedem la ora 12. 00 la DNA. 57 Elena Udrea a ajuns la sediul DNA, unde a fost asaltata de reporteri. Fac declaratii la cererea avocatilor, aprobata de doamna procuror, voi da declaratii in dosarul Microsoft a spus ea.

Referat DNA: Traseul mitei incasate de Elena Udrea. PDL, printre beneficiarii banilor murdari

Elena Udrea ar fi primit 500. 000 de euro, in mai multe transe, pentru rezolvarea problemelor din justitie ale companiei Fujitsu Siemens Computers. Asta sustin procurorii in referatul prin care au cerut arestarea preventiva a acesteia. Elena Udrea a fost retinuta pentru trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul Microsoft.

Elena Udrea, retinuta in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a fost retinuta, in aceasta seara, de procurorii DNA in dosarul Microsoft. Elena Udrea va fi dusa in arestul Politiei Capitalei, urmand ca miercuri sa fie prezentata judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft.

Ultimul gest facut de Elena Udrea inainte de a merge la inchisoare: A fost la cimitir

Pentru Elena Udrea ultimele zile au fost un adevarat cosmar. Apropiatii fostei prezidentiabile au declarat ca in ultimele clipe de libertate, Elena Udrea a fost alaturi de mama ei, apoi au mers impreuna la.

Gestul SURPRINZATOR facut de Elena Udrea, la iesirea din sectia de Politie: Eu nu sunt dezamagita, in general, in viata

Cu zambetul pe buze chiar daca un pic mai crispat), Elena Udrea a mers in aceasta dimineata la sediul Politiei, ca regula a controlului judiciar. Chiar daca este acuzata de lucruri foarte grave, se pare ca.

Procurorii anticoruptie nu ancheteaza faptele sesizate de Elena Udrea in cazul lui Florian Coldea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea referitoare la directorul interimar al Serviciului Roman de Informatii SRI), Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu a respectat procedura privind denuntul pe care l-a formulat. Mai mult, Udrea nu s-ar fi prezentat la sediul DNA pentru a spune cu exactitate ce anume reclama, chiar daca a fost chemata de procurori.

VIDEO. Elena Udrea afla astazi daca va fi arestata. Ancheta interna DNA pentru ca Udrea nu a purtat catuse. Dosarul a ajuns la iCCJ

Dosarul Elenei Udrea a ajuns la inalta Curte unde se va judeca cererea de arestare preventiva a procurorilor DNA. Elena Udrea va avea ocazia sa se apere in fata judecatorului de drepturi si libertati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )