Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei: INTERVIUL in care Elena Udrea denunta mafia basista. Libertatea e de vanzare!

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: INTERVIUL in care Elena Udrea denunta mafia basista. Libertatea e de vanzare!

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, un fragment dintr-un interviu senzational in care Elena Udrea face autodenunt peste autodenunt si explica cum, dupa alegeri, doar. continuă pe Antena3

DNA cerceteaza modul in care Elena Udrea a alocat fonduri europene pentru construirea clubului Stejarii

DNA face cercetari intr-un nou dosar privind modul in care Elena Udrea a alocat fonduri europene pentru construirea clubului Stejarii. Deocamdata, in acest dosar s-a inceput urmarirea penala in rem,.

Sinteza zilei: Noua milioane de euro, spaga Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, cat inseamna, vizual vorbind, spaga de 9 milioane de euro pe care Elena Udrea a luat-o in dosarul Microsoft. Am adus aici noua.

Documente care arata cum a bagat Elena Udrea CORUPTIA pe gatul Guvernului Boc

Un numar de 10 dovezi care arata modul in care Elena Udrea a bagat pe gat guvernului Boc Gala Bute au fost prezentate duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Pe 5 ianuarie 2011, Traian Base.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

La ordinea zilei. Elena Udrea se apuca sa zugraveasca in arest

Elena Udrea vrea ceva conditii in celula in care va locui in urmatoarea perioada, asa ca s-a decis sa schimbe un pic culoarea peretilor. Potrivit unor surse din interiorul Politiei, Elena Udrea ar vrea sa.

Elena Udrea vrea sa-si faca viata mai frumoasa dupa gratii

Pe cand se afla sub control judiciar, Elena Udrea le-a dat indicatii martorilor din dosarul Microsoft, in mod special lui Dorin Cocos. Acesta este principalul motiv pentru care deputatul a ajuns in spatele gratiilor. Cel putin asa arata instanta Curtii Supreme in motivarea sentintei prin care a decis arestarea preventiva a Elenei Udrea.

Elena Udrea pe Facebook: Goana nebuna de a ma prezenta mama coruptilor

Inchisa pentru urmatoarele 30 de zile in baza unui mandat de arestare, fostul ministru Elena Udrea posteze mesaje pe reteaua sociala Facebook, prin intermediul avocatului ei. Acuzata de coruptie in dosarul Microsoft, Udrea se intreaba de ce alte ministere nu sunt rascolite de procurorii DNA la fel ca cel pe care l-a condus.

Elena Udrea le-a spus magistratilor ca a fost mintita de Dorin Cocos in privinta banilor

Elena Udrea a declarat, in ultimul cuvant in fata instantei, ca Dorin Cocos a mintit-o in privinta banilor, motiv pentru care si-a schimbat declaratia de avere de mai multe ori. Totodata, Udrea a acuzat pres.

De ce a fost arestata Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obtinuta de Antena 3

Antena 3 a obtinut motivarea deciziei de arestare a Elenei Udrea. Elena Udrea a fost retinuta in dosarul Microsoft pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: trafic de influenta fapte in legatura cu .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )