Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA cerceteaza modul in care Elena Udrea a alocat fonduri europene pentru construirea clubului Stejarii

Antena3 Antena3,
DNA cerceteaza modul in care Elena Udrea a alocat fonduri europene pentru construirea clubului Stejarii

DNA face cercetari intr-un nou dosar privind modul in care Elena Udrea a alocat fonduri europene pentru construirea clubului Stejarii. Deocamdata, in acest dosar s-a inceput urmarirea penala in rem,. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: INTERVIUL in care Elena Udrea denunta mafia basista. Libertatea e de vanzare!

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, un fragment dintr-un interviu senzational in care Elena Udrea face autodenunt peste autodenunt si explica cum, dupa alegeri, doar.

DNA: Ministerul condus de Elena Udrea ar fi finantat cu bani europeni clubul lui Ion Tiriac

Directia Nationala Anticoruptie DNA) efectueaza cercetari in cazul unei plangeri formulate impotriva Elenei Udrea privind folosirea de fonduri europene pentru constructia clublui Stejarii detinut de Ion.

Documente care arata cum a bagat Elena Udrea CORUPTIA pe gatul Guvernului Boc

Un numar de 10 dovezi care arata modul in care Elena Udrea a bagat pe gat guvernului Boc Gala Bute au fost prezentate duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Pe 5 ianuarie 2011, Traian Base.

100 de Minute. DNA nu va ancheta denuntul facut de Elena Udrea

DNA nu va ancheta acuzatiile facute de Elena Udrea, pe motiv ca denuntul nu indeplineste anumite conditii de forma, prevazute de lege. in alte cazuri, insa, procurorii n-au mai fost atat de scrupulosi si.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

DNA cerceteaza cum i-a dat Udrea fonduri europene lui Tiriac pentru clubul Stejarii

Elena Udrea a fost ridicata de politisti chiar din locuinta inchiriata in complexul rezidential detinut de Ion Tiriac Directia Nationala Anticoruptie DNA) efectueaza cercetari in cazul plangerii formulate impotriva Elenei Udrea privind folosirea fondurilor europene pentru constructia clubului Stejarii, potrivit datelor furnizate ziarului BURSA, de catre biroul de presa al institutiei. Stejarii Country Club, dezvoltat de Ion Tiriac, se afla in imediata apropiere a complexului rezidential de lux Stejarii, construit de omul de afaceri in zona padurii Baneasa din Capitala. Clubul reprezinta o investitie de circa 18 milioane de euro, din care aproximativ 8 milioane de euro provin din fonduri europene.

Elena Udrea, audiata la DNA in dosarul Gala Bute: Noua cerere de arestare, la Camera Deputatilor. Avocat: Se asteapta sa fie eliberata marti (VIDEO)

Elena Udrea a fost audiata, luni, la DNA, in dosarul Gala Bute pentru abuz in serviciu si spalare de bani, acestea fiind primele fapte pentru care s-a cerut arestarea sa, relateazaB1 TV. Fostul ministru a.

Elena Udrea: Noua cerere DNA pentru arestarea preventiva este un exces

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a catalogat drept un exces noua cerere DNA de arestare a Elenei Udrea, potrivit unui mesaj postat pe Facebook. Noua cerere formulata de DNA catre Parlament pentru arestarea.

Elena Udrea pe Facebook: Noua cerere DNA pentru arestarea preventiva este un exces

Elena Udrea scrie pe pagina sa de Facebook, intr-un mesaj semnat de echipa de comunicare a sa, ca noua cerere formulata de DNA catre Parlament pentru arestarea preventiva reprezinta un exces. Avem de-a face cu o situatie fara precedent in istoria juridica a Romaniei ca, pe numele aceleiasi persoane, sa se ceara atatea mandate de arestare, afirma ea, acuzand faptul ca astfel se pune presiune pe completul de judecata de la Inalta Curte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )