Libnet.ro
UNICEF

05:00

DNA: Ministerul condus de Elena Udrea ar fi finantat cu bani europeni clubul lui Ion Tiriac

B1 B1,
DNA: Ministerul condus de Elena Udrea ar fi finantat cu bani europeni clubul lui Ion Tiriac

Directia Nationala Anticoruptie DNA) efectueaza cercetari in cazul unei plangeri formulate impotriva Elenei Udrea privind folosirea de fonduri europene pentru constructia clublui Stejarii detinut de Ion. continuă pe B1

Elena Udrea pe Facebook: Goana nebuna de a ma prezenta mama coruptilor

Inchisa pentru urmatoarele 30 de zile in baza unui mandat de arestare, fostul ministru Elena Udrea posteze mesaje pe reteaua sociala Facebook, prin intermediul avocatului ei. Acuzata de coruptie in dosarul Microsoft, Udrea se intreaba de ce alte ministere nu sunt rascolite de procurorii DNA la fel ca cel pe care l-a condus.

Elena Udrea, audiata la DNA in dosarul Gala Bute: Noua cerere de arestare, la Camera Deputatilor. Avocat: Se asteapta sa fie eliberata marti (VIDEO)

Elena Udrea a fost audiata, luni, la DNA, in dosarul Gala Bute pentru abuz in serviciu si spalare de bani, acestea fiind primele fapte pentru care s-a cerut arestarea sa, relateazaB1 TV. Fostul ministru a.

Elena Udrea pe Facebook: Noua cerere DNA pentru arestarea preventiva este un exces

Elena Udrea scrie pe pagina sa de Facebook, intr-un mesaj semnat de echipa de comunicare a sa, ca noua cerere formulata de DNA catre Parlament pentru arestarea preventiva reprezinta un exces. Avem de-a face cu o situatie fara precedent in istoria juridica a Romaniei ca, pe numele aceleiasi persoane, sa se ceara atatea mandate de arestare, afirma ea, acuzand faptul ca astfel se pune presiune pe completul de judecata de la Inalta Curte.

GALERIE FOTO. Pe cine acuza Elena Udrea in denuntul depus la DNA

Pe 12 februarie 2015, procurorii DNA au anuntat, intr-un comunicat de presa, ca nu au inceput urmarirea penala in cazul faptelor reclamate de Elena Udrea, referitoare la directorul interimar al SRI, Florian Coldea, intrucat fostul ministru nu s-a prezentat personal sa faca denuntul.

DNA cerceteaza modul in care Elena Udrea a alocat fonduri europene pentru construirea clubului Stejarii

DNA face cercetari intr-un nou dosar privind modul in care Elena Udrea a alocat fonduri europene pentru construirea clubului Stejarii. Deocamdata, in acest dosar s-a inceput urmarirea penala in rem,.

100 de Minute. DNA nu va ancheta denuntul facut de Elena Udrea

DNA nu va ancheta acuzatiile facute de Elena Udrea, pe motiv ca denuntul nu indeplineste anumite conditii de forma, prevazute de lege. in alte cazuri, insa, procurorii n-au mai fost atat de scrupulosi si.

Valoarea spagilor luate de Elena Udrea

Elena Udrea a luat spagi care au insumat peste 1. 000 de euro se arata in comunicatul DNA. intreaga suma a primit-o in mai multe transe. in 2010 a primit 155. 555 de euro. O alta spaga in valoare de.

Cum o trateaza procurorii pe Elena Udrea. Ce se intampla cu denunturile spumoase facute de ex-blonda de la Cotroceni

DNA nu ancheteaza faptele sesizate de Elena Udrea in cazul Coldea pentru ca procedura nu a fost respectata, spun procurorii. Anchetatorii nu au inceput urmarirea penala in cazul afirmatiilor facute de.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )