Libnet.ro
UNICEF

07:00

Valoarea spagilor luate de Elena Udrea

Antena3 Antena3,
Valoarea spagilor luate de Elena Udrea

Elena Udrea a luat spagi care au insumat peste 1. 000 de euro se arata in comunicatul DNA. intreaga suma a primit-o in mai multe transe. in 2010 a primit 155. 555 de euro. O alta spaga in valoare de. continuă pe Antena3

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei (VIDEO)

Elena Udrea a fost vizitata in arest de mama ei, care i-a adus acesteia un pachet. Femeia nu a vrut sa faca declaratii. Vineri este ziua in care Elena Udrea are dreptul la vizita. Potrivit unor surse, Elena Udrea.

De ce a fost arestata Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obtinuta de Antena 3

Antena 3 a obtinut motivarea deciziei de arestare a Elenei Udrea. Elena Udrea a fost retinuta in dosarul Microsoft pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: trafic de influenta fapte in legatura cu .

Cand va fi judecata contestatia depusa de Elena Udrea fata de arestarea sa in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) va judeca marti judecarea contestatiei depuse de deputatul Elena Udrea fata de arestarea sa preventiva in dosarul Microsoft, informeaza Agerpres. Elena Udrea.

Elena Udrea vrea sa-si faca viata mai frumoasa dupa gratii

Pe cand se afla sub control judiciar, Elena Udrea le-a dat indicatii martorilor din dosarul Microsoft, in mod special lui Dorin Cocos. Acesta este principalul motiv pentru care deputatul a ajuns in spatele gratiilor. Cel putin asa arata instanta Curtii Supreme in motivarea sentintei prin care a decis arestarea preventiva a Elenei Udrea.

La ordinea zilei. Elena Udrea se apuca sa zugraveasca in arest

Elena Udrea vrea ceva conditii in celula in care va locui in urmatoarea perioada, asa ca s-a decis sa schimbe un pic culoarea peretilor. Potrivit unor surse din interiorul Politiei, Elena Udrea ar vrea sa.

Elena Udrea, vizitata in arest de mama ei

Elena Udrea a fost vizitata, vineri dimineata, in arestul central al Politiei Capitalei, de mama sa. Mama Elenei Udrea a venit cu un pachet cu alimente si apa. Fostul ministru a primit, miercuri, mandat de arestare pentru 30 de zile in dosarul Microsoft, in care este acuzata de trafic de influenta. Avocatii Elenei Udrea au contestat decizia de arestare preventiva, contestatia urmand sa se judece in instanta luni.

Elena Udrea, vizita SURPRIZA in arest. Cine i-a adus flori de Ziua indragostitilor

Aflata in arest, Elena Udrea a avut parte de o mica bucurie. Udrea a fost vizitata ieri de William Brinza, fost candidat la alegerile prezidentiale de anul trecut, iar acesta i-a adus un cadou. Cu un buchet de.

Elena Udrea pe Facebook: Goana nebuna de a ma prezenta mama coruptilor

Inchisa pentru urmatoarele 30 de zile in baza unui mandat de arestare, fostul ministru Elena Udrea posteze mesaje pe reteaua sociala Facebook, prin intermediul avocatului ei. Acuzata de coruptie in dosarul Microsoft, Udrea se intreaba de ce alte ministere nu sunt rascolite de procurorii DNA la fel ca cel pe care l-a condus.

Elena Udrea le-a spus magistratilor ca a fost mintita de Dorin Cocos in privinta banilor

Elena Udrea a declarat, in ultimul cuvant in fata instantei, ca Dorin Cocos a mintit-o in privinta banilor, motiv pentru care si-a schimbat declaratia de avere de mai multe ori. Totodata, Udrea a acuzat pres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )