Libnet.ro
UNICEF

15:00

Elena Udrea: Nu exista, se pare, un infractor mai mare in Romania! Nu mai bine ma ardeti pe rug? (FOTO)

B1 B1,
Elena Udrea: Nu exista, se pare, un infractor mai mare in Romania! Nu mai bine ma ardeti pe rug? (FOTO)

Nu mai bine ma ardeti pe rug?. Astfel incepe Elena Udrea o postare pe Facebook in care subliniaza din nou ca pe numele sau au fost formulate opt cereri de arestare preventiva si urmarire penala in. continuă pe B1

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

MOTIVUL pentru care Elena Udrea se imbraca doar in ALB si NEGRU. Cine o sfatuieste sa isi schimbe stilul

De la diva roz-bombon, cu haine mulate si aparitii de senzatie pe culoarele Parlamentului, Elena Udrea pare sa isi fi schimbat radical stilul vestimentar de cand este clienta fidela a procurorilor DNA. Poarta.

Elena Udrea, un nou gest in Parlament: Este o fotografie unica!

Elena Udrea nu renunta la semne. Desi a stat cateva zile in arest, are interdictie de a mai vorbi cu presa sau de a mai oferi detalii despre caz, astazi, in Parlament, aceasta pare ca mai transmis din nou, un.

Radu Banciu, despre conditiile din arest prezentate de Elena Udrea: Cum sa reziste un foehn in puscarie? Aici mi se pare singura cerinta neadecvata. Altfel, femeia i-a dat clasa lui Varujan (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu conditiile din arest despre care a vorbit Elena Udrea in discursul tinut in fata deputatilor. Printre neajunsurile.

Ziua in care Elena Udrea va vedea CINE i-a mai ramas fidel. Se pregateste sa mearga in Parlament, pentru o noua cerere de arestare

Elena Udrea se pregateste sa mearga in Parlament, pentru o noua cerere de arestare, la nici o saptamina dupa ce a scapat din arestul politiei. Deputatii vor vota astazi noua cerere a procurorilor din dosar.

Elena Udrea a AJUNS la sediul DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Intampinata de o armata de jurnalisti la intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a ramas cu zambetul pe buze, parca amuzata de evenimentele care se desfasoara inaintea ei. La intrarea in sediu, Elena Udrea a.

Sosia Elenei Udrea! Ea este cea mai mare fana a fostului ministru!

Elena Udrea are o sosie in organizatia de tineret a PD-L. Este vorba de o tanara de 21 de ani care, intamplator, chiar ii seamana izbitor, multi considerand-o sosia ei.

Dorin Cocos a turnat-o pe Elena Udrea la DNA. Udrea neaga dezvaluirile fostului sot

Dupa patru luni de arest, Dorin Cocos le-a povestit anchetatorilor in amanunt cum a impartit spaga de 18 milioane de euro cu Elena Udrea si Dinu Pescariu, potrivit unor surse judiciare. Dorin Cocos a.

Elena Udrea se spovedeste in fata procurorilor DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Elena Udrea a venit, marti, la DNA pentru a fi audiata in dosarul Gala Bute, dupa ce Camera Deputatilor a avizat ultimele cereri ale procurorilor de urmarire penala si arestare preventiva a deputatului PMP. Ele.

Ce se intampla la DNA in timp ce Elena Udrea incerca sa-si emotioneze colegii parlamentari: Nu m-am asteptat la asta

De la tribuna Parlamentului, Elena Udrea si-a acuzat prietena ca a tradat-o, facand denunturi false doar pentru a ramane in libertate. in timp ce Udrea isi tinea discursul in fata deputatilor, Ana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2684 seconds )