Libnet.ro
UNICEF

17:30

MOTIVUL pentru care Elena Udrea se imbraca doar in ALB si NEGRU. Cine o sfatuieste sa isi schimbe stilul

Antena3 Antena3,
MOTIVUL pentru care Elena Udrea se imbraca doar in ALB si NEGRU. Cine o sfatuieste sa isi schimbe stilul

De la diva roz-bombon, cu haine mulate si aparitii de senzatie pe culoarele Parlamentului, Elena Udrea pare sa isi fi schimbat radical stilul vestimentar de cand este clienta fidela a procurorilor DNA. Poarta. continuă pe Antena3

Ziua in care Elena Udrea va vedea CINE i-a mai ramas fidel. Se pregateste sa mearga in Parlament, pentru o noua cerere de arestare

Elena Udrea se pregateste sa mearga in Parlament, pentru o noua cerere de arestare, la nici o saptamina dupa ce a scapat din arestul politiei. Deputatii vor vota astazi noua cerere a procurorilor din dosar.

Teodor Melescanu, despre pozele cu Elena Udrea si Alina Bica de la Paris: Serviciile nu ar avea dotarea tehnica pentru un astfel de filaj. Au fost paparazzi

Fostul ministru de externe, Teodor Melescanu, revine cu noi dezvaluiri in cazul filajului de la Paris, in care Elena Udrea a fost fotografiata alaturi de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Melescanu sustine ca.

Elena Udrea nu vrea sa fie arsa, doar putin parlita

Laura Codruta Kovesi a iesit astazi si a anuntat cu zambetul pe buze cate catuse a impartit anul trecut. Tot cu zambetul pe buze, dar cu catuse la maini a iesit si Elena Udrea din sediul DNA in urma.

Ce se intampla la DNA in timp ce Elena Udrea incerca sa-si emotioneze colegii parlamentari: Nu m-am asteptat la asta

De la tribuna Parlamentului, Elena Udrea si-a acuzat prietena ca a tradat-o, facand denunturi false doar pentru a ramane in libertate. in timp ce Udrea isi tinea discursul in fata deputatilor, Ana.

Elena Udrea: Nu mai bine ma ardeti pe rug?

Elena Udrea se intreaba daca nu ar fi mai bine sa fie arsa pe rug, decat sa se joace acest teatru absurd in care doar cei care nu au fost de acord sa formuleze acuzatii la adresa sa sunt arestati.

Elena Udrea a AJUNS la sediul DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Intampinata de o armata de jurnalisti la intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a ramas cu zambetul pe buze, parca amuzata de evenimentele care se desfasoara inaintea ei. La intrarea in sediu, Elena Udrea a.

Elena Udrea merge in Parlament pentru a se apara in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Deputatul va ajunge astazi in parlament pentru a se apara in fata colegilor care iau in discutie noi cereri de incuviintare a arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Chiar.

Elena Udrea s-a plans de sistemul de care ea si Basescu l-au creat in ultimii 10 ani. A fost prinsa in propria-i capcana

Elena Udrea poate fi retinuta in orice moment in urma deciziei luate de Camera Deputatilor. Astazi, blonda lui Traian Basescu trebuie sa se prezinte la DNA pentru audieri. Numai sapte voturi au stat intre.

Elena Udrea, din nou la mana deputatilor

Arestata la domiciliu, Elena Udrea merge azi in Parlament, insotita de politisti, pentru a se adresa plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a DNA de arestare preventiva a deputatei, pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute.

UPDATE: iCCJ: Elena Udrea va putea merge luni in Parlament

Elena Udrea a solicitat inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) sa ii permita sa isi paraseasca domiciliul pentru a merge la Parlament sa se adreseze plenului Camerei Deputatilor, care va vota o noua cerere a procurorilor DNA de arestare a deputatei pentru noi acuzatii in dosarul Gala Bute, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )