Libnet.ro
UNICEF

19:30

Teodor Melescanu, despre pozele cu Elena Udrea si Alina Bica de la Paris: Serviciile nu ar avea dotarea tehnica pentru un astfel de filaj. Au fost paparazzi

B1 B1,
Teodor Melescanu, despre pozele cu Elena Udrea si Alina Bica de la Paris: Serviciile nu ar avea dotarea tehnica pentru un astfel de filaj. Au fost paparazzi

Fostul ministru de externe, Teodor Melescanu, revine cu noi dezvaluiri in cazul filajului de la Paris, in care Elena Udrea a fost fotografiata alaturi de fosta sefa a DIICOT, Alina Bica. Melescanu sustine ca. continuă pe B1

QA. Teodor Melescanu, despre atacurile Elenei Udrea: incearca sa submineze autoritatea serviciilor

Discutiile despre serviciile de informatii din Romania au explodat in ultimul timp, si pe fondul acuzelor aduse de Elena Udrea, dar si pe fondul unor evenimente importante la granitele Romaniei. Elena.

QA. Teodor Melescanu, despre cum a incercat Traian Basescu sa foloseasca serviciile

Discutiile despre serviciile de informatii din Romania au explodat in ultimul timp, si pe fondul acuzelor aduse de Elena Udrea, dar si pe fondul unor evenimente importante la granitele Romaniei. in tot acest.

Melescanu, noi precizari despre filajul Elenei Udrea la Paris

Fostul sef al Serviciului de Informatii Externe SIE), Teodor Melescanu, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca filajul Elenei Udrea la Paris nu ar fi putut fi facut direct de agenti ai serviciilor, pentru ca nu au tehnica necesara.

Alina Bica regreta ca nu a vorbit public despre presiunile din partea lui Florian Coldea: Mi-a fost frica. Stiam cum se sustine cuplul Kovesi-Coldea

Fosta sefa a DIICOT Alina Bica a dat detalii despre relatia pe care a avut-o cu Florian Coldea in cadrul unui interviu si explica teama pe care o avea fata de el si Laura Codruta Kovesi. Alina Bica sustine c.

Ion Cristoiu: Ce a scris Elena Udrea in jurnal despre Eduard Hellvig, propunerea lui Klaus Iohannis pentru sefia SRI

Elena Udrea a anuntat ca a scris in jurnalul sau despre relatia Hellvig - Coldea inca din luna noiembrie si l-a rugat pe jurnalistul Ion Cristoiu sa publice acele insemnari. Udrea povesteste despre o .

Elena Udrea, despre propunerea lui Gheorghe Muscalu de la CSM: Sunt total de acord, dar aceeasi interdictie trebuie sa o aiba si acuzatorul

Elena Udrea a reactionat, pe contul sau de Facebook, solicitarea procurorului CSM Gheorghe Muscalu de a interzice declaratiile publice referitoare la o ancheta in desfasurare. Ieri, in sedinta CSM, a fost.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

Elena Udrea, despre nominalizarea lui Hellvig la SRI: Am spus in denunt ca viitorul sef al Serviciului va fi ales de Coldea. Iata ca asa este!

Elena Udrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru preluare conducerii SRI. Fostul ministru a declarat ca a scris in denuntul pe care l-a facut la.

Striblea, despre sms-ul primit de la Elena Udrea: Nu am nicio obligatie fata de statul roman sa-i pun pe masa corespondenta mea

Jurnalistii Ion Cristoiu si Catalin Striblea au salvat-o pe Elena Udrea de la un nou arest. Deputatul le-a trimis, miercuri seara, mai multe sms-uri celor doi jurnalisti, cu referire la denuntul impotriva.

Elena Udrea le-a trimis un mesaj jurnalistilor Cristoiu si Striblea, despre denuntul impotriva lui Coldea

Jurnalistii Ion Cristoiu si Catalin Striblea au salvat-o pe Elena Udrea de la un nou arest. Deputatul le-a trimis, miercuri seara, un sms celor doi jurnalisti, cu referire la denuntul impotriva sefului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )