Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elena Udrea s-a plans de sistemul de care ea si Basescu l-au creat in ultimii 10 ani. A fost prinsa in propria-i capcana

Antena3 Antena3,
Elena Udrea s-a plans de sistemul de care ea si Basescu l-au creat in ultimii 10 ani. A fost prinsa in propria-i capcana

Elena Udrea poate fi retinuta in orice moment in urma deciziei luate de Camera Deputatilor. Astazi, blonda lui Traian Basescu trebuie sa se prezinte la DNA pentru audieri. Numai sapte voturi au stat intre. continuă pe Antena3

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

Traian Basescu: Am fost la Elena Udrea acasa, in arestul la domiciliu. incerc s-o conving ca n-am abandonat-o (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca vorbeste cu Elena Udrea in fiecare zi si ca a mers la ea acasa, in arestul la domiciliu,.

Elena Udrea, ultima persoana dupa Traian Basescu ce s-ar putea plange de ABUZURILE JUSTITIEI. Blonda, taxata dur de colegi

Elena Udrea a atacat justitia invocand abuzurile la care sunt supusi cei care ajung in spatele gratiilor in arest preventiv, pornind de la cazul sau. Protejata fostului presedinte sustine ca a ajuns in spatele.

Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu

Prima poza cu Elena Udrea in arest la domiciliu a fost postata pe Facebook de Ruxandra Dragomir. Blonda protejata de Traian Basescu apare imbracata in roz, din cap pana in picioare. Prietena Elenei.

Elena Udrea a AJUNS la sediul DNA: E o telenovela fara sfarsit. Ce sanse sunt ca Udrea sa se intoarca AZI in puscarie

Intampinata de o armata de jurnalisti la intrarea in sediul DNA, Elena Udrea a ramas cu zambetul pe buze, parca amuzata de evenimentele care se desfasoara inaintea ei. La intrarea in sediu, Elena Udrea a.

Elena Udrea a ajuns in Parlament: O sa auziti ce am de spus. Nu pot vorbi despre cauza (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns, luni, la Parlament, unde isi va sustine cauza in fata colegilor deputatilor, care trebuie sa voteze solicitarea DNA privind o noua cerere de arestare preventiva in dosarul Gala Bute. Elena.

Elena Udrea merge in Parlament pentru a se apara in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Deputatul va ajunge astazi in parlament pentru a se apara in fata colegilor care iau in discutie noi cereri de incuviintare a arestului preventiv in dosarul Gala Bute. Chiar.

Elena Udrea: Nu exista, se pare, un infractor mai mare in Romania! Nu mai bine ma ardeti pe rug? (FOTO)

Nu mai bine ma ardeti pe rug?. Astfel incepe Elena Udrea o postare pe Facebook in care subliniaza din nou ca pe numele sau au fost formulate opt cereri de arestare preventiva si urmarire penala in.

Elena Udrea: Nu mai bine ma ardeti pe rug?

Elena Udrea se intreaba daca nu ar fi mai bine sa fie arsa pe rug, decat sa se joace acest teatru absurd in care doar cei care nu au fost de acord sa formuleze acuzatii la adresa sa sunt arestati.

Elena Udrea contesta votul din Camera Deputatilor in cazul Gala Bute

Elena Udrea contesta votul din Camera Deputatilor privind solicitarile DNA pentru noile acuzatii care i se aduc deputatului. Potrivit avocatului acesteia, Marius Striblea, in plenul Camerei trebuiau sa voteze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )