Libnet.ro
UNICEF

18:30

Elena Udrea, inca o incercare de a scapa de controlul judiciar

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, inca o incercare de a scapa de controlul judiciar

Elena Udrea ar putea scapa astazi de controlul judiciar. Fosta blonda de la Cotroceni merge la Instanta Suprema unde magistratii vor decide daca ii aproba sau nu contestatia la controlul judiciar in dosarul. continuă pe Antena3

Elena Udrea, din nou in fata instantei supreme: Fostul ministru vrea sa scape de controlul judiciar

Elena Udrea merge din nou in fata instantei supreme. Fostul ministru al Turismului a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlui judiciar in dosarul Gala Bute, informeaza B1.

Elena Udrea a folosit bani publici pentru afacerea proprie. Vezi imagini cu statiunea Baile Boghis, cumparata de fostul ministru

Elena Udrea detine statiunea Baile Boghis, o comuna din Salaj cu izvor de apa termala si altul de apa minerala. Aici, Udrea s-a asociat cu unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din zona, Lia.

Traian Basescu, in vizita acasa la Elena Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a vizitat-o astazi, pe Elena Udrea, acasa, la complexul Stejarii, potrivit Antena 3. Imagini in exclusivitate au fost prezentate miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la.

Elena Udrea se intreaba ce se va intampla cu o cerere de arestare a lui Tariceanu care ar ajunge la vot

Elena Udrea se intreaba ce se va intampla la Senat daca la sediul institutiei va veni o eventuala cerere de arestare a lui Calin Popescu Tariceanu care ar ajunge la vot .

Ion Cristoiu: Elena Udrea este o personalitate in sine. in sfarsit, ramasa pe cont propriu, are sanse substantiale sa se afirme ca mare politician

Dupa interviul de la postul nostru de televiziune al Elenei Udrea, acordat lui Silviu Manastire in cadrul emisiunii Dosar de politician, din data de 16 august 2015, jurnalistul Ion Cristoiu, care a participat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )