Libnet.ro
UNICEF

07:00

Elena Udrea, pericol pentru opinia publica. Motivarea instantei in cazul arestarii fostului ministru

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, pericol pentru opinia publica. Motivarea instantei in cazul arestarii fostului ministru

Elena Udrea a fost arestata pentru ca poate fi pericol public, se arata in motivarea instantei. Judecatorii arata ca Udrea facea presiuni asupra fostului ministru al comunicatiilor, Gabriel Sandu pentru. continuă pe Antena3

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore: Cum i-au disparut catusele de la sediul DNA pana in arestul Capitalei

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore dupa mai bine de zece ore de audieri, a fost scoasa din sediul DNA cu catuse la maini. Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei. Cand a ajuns la aici, Udrea a coborat din masina Politiei fara catuse.

FOTO VIDEO Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore: Cum i-au disparut catusele de la sediul DNA pana in arestul Capitalei

Elena Udrea, retinuta pentru 24 de ore dupa mai bine de zece ore de audieri, a fost scoasa din sediul DNA cu catuse la maini. Ea a fost dusa in arestul Politiei Capitalei. Cand a ajuns la aici, Udrea a coborat din masina Politiei fara catuse.

Elena Udrea si-a sustinut nevinovatia in fata instantei. Urmeaza pledoariile avocatilor si punctul de vedere al DNA

Elena Udrea a dat declaratii miercuri in fata instantei. Timp de o ora fostul lider PMP si-a sustinut nevinovatia in fata instantei de judecata, informeaza B1 TV. Ulterior sedinta a fost intrerupt.

Dincolo de peretii de la arestul Politiei, Elena Udrea transmite un nou mesaj

Elena Udrea spune ca va continua sa comunice cu opinia publica prin mesaje ce vor fi postate pe pagina sa de Facebook de catre unul dintre avocati. Udrea si-a exprimat speranta ca saptamana viitoare.

De ce a fost arestata Elena Udrea. Motivarea deciziei de arestare, obtinuta de Antena 3

Antena 3 a obtinut motivarea deciziei de arestare a Elenei Udrea. Elena Udrea a fost retinuta in dosarul Microsoft pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni: trafic de influenta fapte in legatura cu .

Elena Udrea a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

Elena Udrea a primit miercuri mandat de arestare pentru 30 de zile, a decis Inalta Curte de Casatie si Justitie. Anuntul a fost facut de avocatul Elenei Udrea, la iesirea din sediul instantei supreme. Potrivit acestuia, mandatul de arestare a fost emis in dosarul Microsoft, in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Elena Udrea urmeaza sa fie dusa in arestul Politiei Capitalei. Avocatul Elenei Udrea a anuntat ca va contesta decizia de arestare preventiva.

Elena Udrea, acuzata de rea-credinta. Iata cum i-a transmis mesaje codificate lui Dorin Cocos

Interviurile acordate de Elena Udrea, inainte de a fi arestata, sunt tot atatea mesaje catre Dorin Cocos, arata judecatorii in motivarea arestarii fostului ministru al Dezvoltarii, a afirmat Andreea Stroe, in.

Elena Udrea le-a spus magistratilor ca a fost mintita de Dorin Cocos in privinta banilor

Elena Udrea a declarat, in ultimul cuvant in fata instantei, ca Dorin Cocos a mintit-o in privinta banilor, motiv pentru care si-a schimbat declaratia de avere de mai multe ori. Totodata, Udrea a acuzat pres.

Cazul Elena Udrea? Sau, poate, cazul nostru?

Nu poti, cunoscand pe cineva ca om politic, sau ca individ, sa-l vezi brusc in catuse fara sa ai un soc. Nu o cunosc pe Elena Udrea in niciun fel, totusi aparitia publica, a ei sau a oricarui om politic, in catuse, ii incalca dreptul fundamental la respect ca om inainte de dovedirea vinovatiei.

VIDEO. Elena Udrea afla astazi daca va fi arestata. Ancheta interna DNA pentru ca Udrea nu a purtat catuse. Dosarul a ajuns la iCCJ

Dosarul Elenei Udrea a ajuns la inalta Curte unde se va judeca cererea de arestare preventiva a procurorilor DNA. Elena Udrea va avea ocazia sa se apere in fata judecatorului de drepturi si libertati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )