Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea. Oamenii apropiati trebuie sa fie condamnati la purgatoriu

B1 B1,
Elena Udrea: Principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea. Oamenii apropiati trebuie sa fie condamnati la purgatoriu

Elena Udrea transmite, pe Facebook, ca dupa ce DNA si iCCJ s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu ea. Elena Udrea arata ca Dorin. continuă pe B1

Elena Udrea, pe Facebook: Dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca, dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate a fostului sau sot, se poate spune ca, intr-adevar, principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca `a fost casatorit cu Elena Udrea`. Sentimentul este ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este tinta si ca toti oamenii apropiati de aceasta trebuie sa fie condamnati la purgatoriu, scrie ea.

Udrea sare in apararea fostului sot: Principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea ii sare in aparare fostului sot. intr-o postare pe Facebook, Udrea scrie ca singura vina a lui Dorin Cocos a fost ca s-a casatorit cu ea. Acesta este motivul pentru care judecatorii nu au vrut sa.

Elena Udrea, pe Facebook: Principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea a postat, sambata un mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, intitulat Denuntatorii buni si denuntatorii rai, in care arata ca, Dorin cocos este nevinovat si ca singurul motiv pentru care se afla in arest este ca a fost casatorit cu Elena Udrea.

Exces de putere: Elena Udrea i-a pus SECHESTRU lui Dorin Cocos, inaintea procurorilor

Elena Udrea i-a pus sechestru pe averea lui Dorin Cocos, inaintea procurorilor, a afirmat Oana Stancu, vineri, la Exces de putere, de la Antena 3. Este vorba despre actul de partaj incheiat la divortul dintre Elena.

Ce spune Udrea despre dosarele fostului ei sot, Dorin Cocos

Deputata Elena Udrea, cercetata in stare de arest in dosarul Gala Bute, a transmis, pe Facebook, prin echipa de comunicare, un mesaj legat de dosarele in care este anchetat fostul ei sot, Dorin Cocos.

Declaratia neasteptata facuta de Dorin Cocos in fata procurorilor: REGRET cu TARIE ca am fost casatorit cu Elena Udrea

Dorin Cocos a declarat in fata magistratilor de la Curtea Suprema ca regreta faptul ca a fost casatorit cu Elena Udrea, pentru ca acest lucru i-a adus doar necazuri. Cocos a explicat si cum a impartit.

Dorin Cocos recunoaste tot in dosarul ANRP

Fostul sot al Elenei Udrea, Dorin Cocos, recunoaste tot in dosarul ANRP sau Bica2. Iata, mai jos, declaratia lui Dorin Cocos, prezentata joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3:Stelian.

Dezvaluiri din dosarul Bica 2: Dorin Cocos primea spaga de la Gheorghe Stelian. Banii erau oferiti in ambalajul de la banca

Procurorii DNAau dat publicitatii mai multe informatii legate de modul in care prima spaga Dorin Cocos, in dosarul Bica 2. Gheorghe Stelian era cel care ii aducea spaga lui Dorin Cocos, in biroul.

Alina Bica si Dorin Cocos, direct in inchisoare. Cocos va fi transferat la Rahova, iar Bica la penitenciarul Targsor

Alina Bica si Dorin Cocos vor fi mutati din arestul Politiei Capitalei. Ei au fost trimisi in judecata in dosarul disjuns din cel privind afacerile de la ANRP, iar trimiterea lor in judecata presupune.

Razvan Savaliuc: Dorin Cocos a scos bani din tara cu ajutorul Serviciilor

Jurnalistul Razvan Savaliuc a lansat, vineri, in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei, o ipoteza extrem de grava, privind modul in care Dorin Cocos ar fi scos din tara sume importante de bani. Jurnalistul crede.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )