Libnet.ro
UNICEF

15:00

Elena Udrea ramane in arest preventiv

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea ramane in arest preventiv

Elena Udrea ramane in arest, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea depusa de avocatii fostului ministru de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cercetarea sub control judiciar in dosarul Gala Bute. Decizia de vineri nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. Fostul ministru al Dezvoltarii este arestat preventiv in acest dosar din data de 25 februarie. Pe 23 martie, instanta suprema a prelungit cu 30 de zile arestul preventiv in cazul Elenei Udrea. continuă pe Hotnews

VIDEO Elena Udrea ramane in arest preventiv

Elena Udrea ramane in arest, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea depusa de avocatii fostului ministru de inlocuire a arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cercetarea sub control judiciar in dosarul Gala Bute. Decizia de vineri nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. Fostul ministru al Dezvoltarii este arestat preventiv in acest dosar din data de 25 februarie. Pe 23 martie, instanta suprema a prelungit cu 30 de zile arestul preventiv in cazul Elenei Udrea.

Elena Udrea ramane in arest preventiv

Elena Udrea ramane in arest preventiv, dupa ce instanta suprema i-a respins, vineri, cererea de inlocuire a masurii cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar, in dosarul Gala Bute, in care este acuzata de luare de mita, abuz in.

inalta Curte a decis: Elena Udrea ramane in arest

Magistratii Curtii Supreme au respins cererea de inlocuire a masurii cu arestul la domiciliu sau cu controlul judiciar, in dosarul Gala Bute, iar Elena Udrea va ramane dupa gratii. Elena Udrea poate constesta d.

Elena Udrea ramane in arest

ACTUALIZARE 16:48 inalta Curte de Casatie si Justitie a respins astazi solicitarea depusa Elena Udrea pe 3 aprilie, de a fi plasata in arest la domiciliu sau sub control judiciar.

inspector ANAF, in arest preventiv dupa o ancheta DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta, au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv pe Mihai Perifan, sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, sub acuzatia de dare de mita si Damu Fudulea, inspector in cadrul ANAF Directia Generala Antifrauda pentru vanzarea de informatii si luare de mita.

Horia Georgescu ramane in arest preventiv. ICCJ i-a respins cererea de inlocuire a masurii

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu ramane in arest, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins cererea de inlocuire a masurii, potrivit Mediafax.

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest preventiv

Ginerele lui Bercea Mondial ramane in arest preventiv. Magistratii au respins definitiv cererea lui Marius Constantin de schimbare a detentiei cu o masura mai usoara si anume arestul la domiciliu. Ginerele lui.

Ginerele lui Sandu Anghel ramane in arest preventiv

Ginerele lui Sandu Anghel, Marius Constantin, va ramane in arest preventiv in dosarul privind santajarea lui Mircea Basescu, a decis, joi, Curtea de Apel Constanta, informeaza Mediafax.

Inalta Curte: Marian Vanghelie ramane in arest preventiv pentru alte 30 de zile

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au admis miercuri cererea DNA de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventiva emis pe numele primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, in dosarul in care acesta este cercetat pentru coruptie, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Elena Udrea afla daca ramane sau nu dupa gratii: Magistratii judeca cererea de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda

Elena Udrea afla vineri daca va fi sau nu eliberata. inalta Curte de Casatie si justitie ia in discutie cererea fostului ministru al Turismului de inlocuire a arestului preventiv cu o alta masura mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )