Libnet.ro
UNICEF

15:00

Elena Udrea s-a prezentat la DNA

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea s-a prezentat la DNA

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru acte procedurale intr-unul din dosarele penale in care este cercetata, arata Agerpres. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, la DNA: Predoiu si Boc sunt implicati in Gala Bute

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat luni la DNA pentru acte procedurale intr-unul dintre dosarele pe care le are. Dupa iesirea de la procurori, ea lansat noi acuzatii, spunand ca si Catalin Predoiu si Emil Boc sunt implicati in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea, la DNA pentru prelungirea controlului judiciar

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii si Turismului, a ajuns, astazi, la DNA, unde a fost chemata de procurori pentru a ii prelungi masura controlului judiciar in dosarul in care a depus garantii de 5 milioane de lei, pentru a acoperi cautiunea, transmit surse din media.

Elena Udrea: Exista semnaturi false pentru Iohannis

Elena Udrea a comentat, luni, demersul asociatiei Initiativa Romania, care a facut un denunt penal la DNA, impotriva candidatilor la Primaria Bucuresti, printre care si Robert Turcescu. Po.

Elena Udrea ii vrea audiati pe Emil Boc si Catalin Predoiu in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea a fost prezenta la sediul DNA pentru a da mai multe declaratii in dosarul Gala Bute. Aceasta a declarat jurnalistilor ca deocamdata se dau probe in aparare, dar si ca le-a.

Elena Udrea: Stiu ca denuntatorul lui Constantin Nita este Tiberiu Urdareanu, pentru ca avem acelasi avocat (VIDEO)

La iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie, Elena Udrea a declarat ca nu cunoaste foarte bine cazul lui Tiberiu Urdareanu, dar ca, fiind in ipostaza de a pierde tot ce a strans pana.

Catalin Predoiu si Emil Boc, asteptati marti la Curtea Suprema. Ei au fost chemati in instanta de Elena Udrea pentru a depune marturie in Dosarul Gala Bute

Catalin Predoiu si Emil Boc sunt asteptati marti la Curtea Suprema pentru a depune marturie in Dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Ei au fost chemati in instanta de Elena Udrea care a sustinut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )