Libnet.ro
UNICEF

06:45

Elena Udrea de Satu Mare, pe lista Miscarii Populare la europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea de Satu Mare, pe lista Miscarii Populare la europarlamentare

Consiliul Executiv National CEN) al Partidului Miscarea Populara a incheiat marti cea de-a doua etapa a alegerilor interne privind stabilirea candidatilor la alegerile europarlamentare. Pe lista care urmeaza a fi validata apare si Elena Udrea de Satu Mare, Laura Bota. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, despre Elena Basescu: Ne-am bucura sa vina pe lista PMP pentru europarlamentare, pentru ca la PDL trebuie sa fii anti-Basescu, ca sa candidezi

Partidul Miscarea Populara PMP) si-ar dori ca fiica presedintelui Traian Basescu, europarlmentarul PDL Elena Basescu, sa se inscrie pe lista de candidati a PMP pentru alegerile europene din luna mai, a declarat, sambata, deputatul PMP Elena Udrea.

REZULTATE SIMULARE BAC 2014. Lista notelor obtinute. Elevii din Satu Mare au rezultate slabe la matematica

Rezultatele probelor de simulare a examenului de Bacalaureat 2014 in judetul Satu Mare arata ca elevii nu s-au pregatit suficient de bine. Doar 47 % din elevi au luat note mai mari de cinci, la limba romana. Situatia este si mai alarmanta in cazul probei obligatorii a profilului, unde doar 38,45% au trecut de nota cinci.

59 de cadre didactice titulare din Satu Mare vor intra in restrangere de activitate incepand cu 1 septembrie

Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Satu Mare a afisat saptamana trecuta lista cu cele 59 de cadre didactice titulare care intra in restrangere de activitate incepand cu 1 septembrie 2014. Majoritatea dascalilor inclusi pe lista au posibilitatea de solutionare a situatiei prin transfer pe posturi vacante, in timp ce altii pot sa se detaseze pe posturi rezervate.

FOTO. Basescu, Papahagi si Paleologu, la restaurant dupa mitingul Miscarii Populare.

Europarlamentarul Cristian Preda a postat, sambata, pe Facebook, o fotografie care ii infatiseaza pe Traian Basescu, Adrian Papahagi si Theodor Paleologu, intr-un restaurant, dupa mitingul Miscarii Populare, anunta Mediafax. Basescu si Adrian Papahagi, dupa mitingul Miscarii Populare, a notat Preda langa aceasta fotografie, in care poate fi vazut si Theodor Paleologu, cadrul fiind acela al unui restaurant. Adevaratul lux: un europarlamentar ca fotograf , a comentat Adrian Papahagi, la .

Traian Basescu: Elena Udrea poate sa il bata fizic pe Victor Ponta. in alegeri, nu-mi dau seama

Presedintele TraianBasescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live difuzata de B1 TV, ca Elena Udrea ar putea sa il bata din punct de vedere fizic pe premierulVictor Ponta, insa.

Traian Basescu: Elena Udrea poate sa il bata fizic pe Victor Ponta. in alegeri, nu-mi dau seama (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live difuzata de B1 TV, ca Elena Udrea ar putea sa il bata din punct de vedere fizic pe premierulVictor Ponta, insa.

Basescu, la Adevarul Live: Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta fizic, daca e nevoie

Traian Basescu a afirmat, luni, la Adevarul Live, in contextul unei intrebari privind candidatii pentru prezidentiale, ca Elena Udrea poate sa-l bata pe Victor Ponta si fic daca e nevoie.

Elena Udrea: Traian Basescu ne-a felicitat pentru reusita mitingului din Bucuresti

Deputatul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a vorbit duminica seara despre ultimele sale actiuni politice, precum si ale formatiunii politice pe care o reprezinta in prezent, precizand ca mitingul organizat sambata de PMP in Bucuresti a fost o reusita felicitata de insusi presedintele Traian Basescu.

Elena Udrea, la protestul PMP: Vom plati cu totii pentru ca baronii locali ai PSD au nevoie de bani. Jos Ponta

Deputatul Elena Udrea a cerut sambata, la protestul PMP fata de introducerea accizei la carburanti, demisia Guvernului Ponta pentru proasta gestionare a resurselor tarii. Suntem peste 10. 00 de oameni care.

Satu Mare s-a inscris in competitia pentru Capitala Earth Hour 2014

Un numar de 13 orase printre care si Satu Mare s-au inscris anul acesta in Competitia pentru Capitala Earth Hour organizata la nivel national de WWF-Romania, in cadrul campaniei anuale oficiale Earth Hour Ora Pamantului).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )