Libnet.ro
UNICEF

09:30

Elena Udrea: Eu scriam din arest ca am fost arestata pe baza unor declaratii si violatorii erau liberi din martie

Antena3 Antena3,
Elena Udrea: Eu scriam din arest ca am fost arestata pe baza unor declaratii si violatorii erau liberi din martie

Elena Udrea s-a prezentat, ca in fiecare marti si vineri, la sectia de Politie, pentru a da cu subsemnatul. Elena Udrea este in continuare sub control judiciar. Fostul ministru a comentat, la iesirea. continuă pe Antena3

Elena Udrea, indragostita. Fostul ei sot, parasit de nevasta?

In timp ce Elena Udrea este indragostita si se bucura de o noua relatie cu un mai tanar om de afaceri, fostul ei sot, Dorin Cocos, aflat in arest la domiciliu, a fost, se pare, parasit de sotie pentru un alt barbat. Iata ce s-ar fi intamplat.

Elena Udrea, despre secretul frumusetii, Victor Ponta si Klaus Iohannis

Elena Udrea a fost marti dimineata, la Politie, pentru a da cu subsemnatul. Elena Udrea se afla sub control judiciar din 16 iunie, cand instanta suprema a decis inlocuirea masurii arestului la domiciliu, in.

Elena Udrea, despre cazul violatorilor din Vaslui: E o situatie aberanta. Oamenii care au detinut functii importante, arestati pentru fapte de coruptie, sunt un pericol public, dar niste violatori in grup nu

Elena Udrea a afirmat vineri, despre cazul elevei din Vaslui care a fost violata de sapte tineri, ca este o mare ipocrizie a celor care au reactionat acum, precizand ca violatorii sunt liberi inca din.

Elena Udrea: Liviu Dragnea va incerca sa-i faca pe plac domnului Iohannis. il lauda pe presedinte mai mult decat cei din PNL

Elena Udrea a declarat, vineri, ca presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea va incerca sa isi negocieze situatia personala folosind PSD. Fostul ministru este de parere ca Dragnea va incerca sa-i faca pe pl.

Elena Udrea isi scrie memoriile

Scriu, am timp, daca tot stau. Probabil ca undeva in toamna, septembrie, va fi gata. Este o carte despre perioada petrecuta in arest, in puscarie, despre lucrurile traite acolo, oamenii intalniti acolo,.

Exces de putere: Stejarii finantati de Elena Udrea, extrema abundenta

Oana Stancu a aratat, la Exces de putere, cum pierde statul roman milioane peste milioane, anual, dupa ce s-a asociat cu o companie din Olanda, si care este legatura acestei afaceri cu complexul Stejarii, pe.

Robert Cazanciuc, despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest: Justitia se face in sala de judecata si doar atat

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a vorbit despre cazul celor sapte tineri din Vaslui, eliberati din arest dupa ce au violat o fata, spunand ca justitia se face in sala de judecata si doar atat,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )