Libnet.ro
UNICEF

08:30

Elena Udrea ii solicita presedintelui Klaus Iohannis consultari cu partidele in vederea unui acord pe tema creditelor in franci elvetieni

B1 B1,
Elena Udrea ii solicita presedintelui Klaus Iohannis consultari cu partidele in vederea unui acord pe tema creditelor in franci elvetieni

Presedintele PMP, Elena Udrea, i-a solicitat, marti, presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa initieze consultari cu partidele politice pe tema creditelor in franci elvetieni,. continuă pe B1

ANALIZA Hemoragia de creiere va continua! De ce i-a scris un medic rezident presedintelui Klaus Iohannis

Scrisoarea adresata presedintelui Klaus Iohannis de medicul rezident Gabriela Profir, care descrie in amanunt conditiile vitrege de trai ale rezidentilor din Romania a pus pe tapet o discutie aprinsa, care in urma cu doi ani a scos in strada peste 10. 000 de medici si asistenti medicali.

Vizita presedintelui Klaus Iohannis in Republica Moldova, AMANATA

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, in urma careia cei doi sefi de stat au fost de acord ca in prezent nu sunt intrunite in.

Gabriel Resources solicita implicarea lui Iohannis in problema Rosia Montana si ameninta cu arbitrajul international

Actionarul majoritar al societatii Rosia Montana Gold Corporation, compania Gabriel Resources, a trimis o scrisoare oficiala de notificare reprezentantilor statului roman, respectiv presedintelui Klaus Iohannis si premierului Victor Ponta. Compania canadiana sustine ca vrea sa intre in dialog cat mai curand posibil cu reprezentantii statului roman, pentru ca autorizarea proiectului minier de la Rosia Montana sa progreseze.

De ce i-a scris un medic rezident presedintelui Iohannis. Radiografia situatiei medicilor proaspat absolventi

Scrisoarea adresata presedintelui Klaus Iohannis de medicul rezident Gabriela Profir, care descrie in amanunt conditiile vitrege de trai ale rezidentilor din Romania a pus pe tapet o discutie aprinsa, care in urma cu doi ani a scos in strada peste 10. 000 de medici si asistenti medicali.

Klaus Iohannis are cu 26.000 lei mai mult in cont

Pe site-ul Administratiei Prezidentiale a fost postata declaratia de avere a presedintelui Klaus Iohannis, la inceput de mandat, care nu difera foarte mult fata de cea din perioada in care era primar in Sibiu, avand in contul curent cu 26. 000 de lei.

De ce ezita Klaus Iohannis sa treaca Prutul a doua oara

A doua vizita a presedintelui Klaus Iohannis in Republica Moldova sta sub semnul intrebarii, dupa ce coalitia de guvernare proeuropeana este foarte aproape de a bate palma cu Partidul Comunist, condus de Vladimir Voronin.

Medicul rezident care i-a scris cu disperare lui Klaus Iohannis a primit raspuns. Nu de la presedinte, ci tot de la un doctor: Sper ca vom invinge!

Dupa ce medicul rezident Gabriela Profir a notat intr-o scrisoare deschisa adresata presedintelui Klaus Iohannis conditiile grele in care trebuie sa munceasca rezidentii, aceasta a publicat pe o retea de socializare parerea unui medic cu privire la urmatorul pas in incercare de a solutiona problemele din sistemul sanitar romanesc.

Ponta profita de cecurile in alb primite de Klaus Iohannis: Partenerii externi par sa fi dat uitarii zilele negre din 2012-2014, cand ii bateau obrazul liderului PSD

Luna de miere a presedintelui Klaus Iohannis a continuat zilele acestea in afara Romaniei, iar Ponta profita din plin de cecurile in alb primite de presedintele Romaniei. Jurnalistul Andrei Luca Popescu.

Klaus Iohannis si Nicolae Timofti au discutat la telefon si au convenit ca vizita presedintelui roman in R. Moldova sa aiba loc dupa instalarea noului guvern de la Chisinau

Administratia Prezidentiala informeaza, intr-un comunicat difuzat luni seara, ca presedintele Klaus Iohannis a avut in cursul zilei o convorbire telefonica cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cei doi sefi de stat convenind ca vizita pe care presedintele roman intentiona sa o efectueze in tara vecina, programata initial pentru 22-23 ianuarie, sa fie amanata pentru perioada imediat urmatoare instalarii noului guvern de la Chisinau.

Klaus Iohannis ezita sa treaca Prutul a doua oara

A doua vizita a presedintelui Klsaus Iohannis in Republica Moldova sta sub semnul intrebarii, dupa ce coalitia de guvernare pro-europeana este foarte aproape de a bate palma cu Partidul Comunist, condus de Vladimir Voronin.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )