Libnet.ro
UNICEF

07:30

Klaus Iohannis are cu 26.000 lei mai mult in cont

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Klaus Iohannis are cu 26.000 lei mai mult in cont

Pe site-ul Administratiei Prezidentiale a fost postata declaratia de avere a presedintelui Klaus Iohannis, la inceput de mandat, care nu difera foarte mult fata de cea din perioada in care era primar in Sibiu, avand in contul curent cu 26. 000 de lei. continuă pe Wall-Street Ro

Declaratia de avere a lui Klaus Iohannis: Presedintele are cu 26.000 lei mai mult de la inceputul mandatului

Preseditele Klaus Iohannis are in cont cu 26. 000 lei mai mult de la inceputul mandatului, potrivit declaratiei de avere postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale. Declaratia de avere este completata cu data.

Klaus Iohannis, prima declaratie de avere in calitatea de presedinte

Klaus Iohannis a facut publica prima declaratie de avere in calitatea de presedinte. Potrivit documentului publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale, seful statului are in continuare 6 locuinte, 3.

Presedintele Klaus Iohannis spera ca Republica Moldova va avea in curand un guvern cu o agenda pro-europeana ferma

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau de la Chisinau Nicolae Timofti ca spera ca Parlamentul de la Chisinau va vota in cel mai scurt timp un guvern reprezentativ cu o agenda europeana ferma, conform unui comunicat al presedintiei Republicii Moldova.

Ion Cristoiu spune ca de la venirea lui Klaus Iohannis la Cotroceni, DNA se odihneste: Ati mai auzit ceva despre dosarul EADS de trei luni incoace?

Ion Cristoiu spune ca de la venirea lui Klaus Iohannis la Cotroceni, DNA doarme. Jurnalistul da exemplu dosarul EADS, care de trei luni era anuntat ca fiind pe cale sa explodeze inainte de alegerea noului.

Klaus Iohannis-Victor Ponta, intalnire pe tema crizei francului elvetian

Administratia Prezidentiala a anuntat, marti, ca presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din.

Klaus Iohannis nu merge in Republica Moldova. Instabilitatea politica de peste Prut, motivul amanarii vizitei

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova din cauza instabilitatii politice de peste Prut. Initial, Iohannis anuntase dupa castigarea alegerilor, ca va efectua o vizita in.

Elena Udrea ii solicita presedintelui Klaus Iohannis consultari cu partidele in vederea unui acord pe tema creditelor in franci elvetieni

Presedintele PMP, Elena Udrea, i-a solicitat, marti, presedintelui Klaus Iohannis, prin intermediul unei scrisori deschise, sa initieze consultari cu partidele politice pe tema creditelor in franci elvetieni,.

intalnire intre Klaus Iohannis si Victor Ponta la Palatul Cotroceni. Criza francului elvetian, printre teleme abordate

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din aceasta.

intalnire intre Klaus Iohannis si Victor Ponta la Palatul Cotroceni. Criza francului elvetian, printre temele abordate

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu premierul Victor Ponta, temele de discutie fiind situatia economica in contextul crizei francului elvetian, activitatea Executivului din aceasta.

VIDEO. Klaus Iohannis s-a intalnit cu Victor Ponta. Ce au discutat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta, a anuntat Administratia Prezidentiala.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )