Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest

B1 B1,
Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest

Ruxandra Dragomir si mama Elenei Udrea au mers vineri sa o viziteze pe aceasta in arest, informeaza B1 TV. La sosirea la Arestul Politiei Capitalei, Ruxandra Dragomir a declarat ca nu se astepta ca magistratii. continuă pe B1

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest. Prietena fostului ministru: Luni sau marti, Elena va intreprinde niste masuri care vor avea ecou (VIDEO)

00 Ruxandra Dragomir a declarat, dupa ce a vizitat-o vineri pe Elena Udrea, ca aceasta se simte bine, dra ca nu poate accepta cu se afla inca in arest. Se simte bine insa nu accepta ca.

Elena Udrea petrece Pastele ramane in AREST

23 - Elena Udrea ramane in arest, au decis, joi seara, magistratii Instantei supreme. Decizia instantei este data in diosarul Gala Bute. UPDATE: Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor, unde cere.

Elena Udrea va petrece Pastele in arest. Decizia ICCJ in dosarul Gala Bute este definitiva

Elena Udrea ramane in arest preventiv in dosarul Gala Bute, pana la sfarsitul lunii aprilie, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatia fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului fata de prelungirea masurii, dispusa in 23 martie. Decizia instantei supreme este definitiva.

Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in arest preventiv

Elena Udrea ar putea afla joi daca ramane in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia acesteia impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Elena Udrea petrece Pastele in AREST

23 - Elena Udrea ramane in arest preventiv pana la sfarsitul acestei luni, au decis definitiv, joi seara, magistratii Instantei supreme. Decizia instantei este data in dosarul Gala Bute. Astfel,.

Elena Udrea petrece Pastele in arest. Contestatia la masura preventiva a fost respinsa

Elena Udrea ramane in arest preventiv in dosarul Gala Bute, pana la sfarsitul lunii aprilie, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatia fostului ministru al Dezvoltarii si Turismului fata de prelungirea masurii, dispusa in 23 martie, potrivit Mediafax. Decizia instantei supreme este definitiva.

Elena Udrea: Nu exista absolut niciun motiv pentru a ramane in arest preventiv. Privarea de libertate inaintea unei condamnari nu este fireasca intr-o societate democratica

Elena Udrea a transmis joi un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, in contextul in care, la inalta Curte de Casatie si Justitie este judecata contestatia fostului ministru la prelun.

FOTO. Ce motive invoca Elena Udrea pentru a scapa de inchisoare

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a postat joi dimineata, cu doar cateva minute inainte de a ajunge in fata instantie unde contesta masura de prelungire a arestului preventiv, un nou mesaj din partea fostului ministru al Dezvoltarii in care iti exprima speranta ca inalta Curte de Casatie si Justitie va decide, joi, eliberarea acesteie din arestul preventiv.

Elena Udrea, despre noua sa colega de celula: Poate sa explice cineva de ce o femeie care a obtinut o indemnizatie de 3.000 de lei pentru cresterea copilului trebuie sa fie retinuta si/sau arestata?

Elena Udrea povesteste, intr-o postare facuta pe Facebook de echipa sa de comunicare, despre noua sa colega de celula, o mama acuzata ca ar fi primit o indemnizatie de 3. 000 de lei in baza unor documente.

MOTIVELE pentru care Elena Udrea trebuie sa ramana dupa gratii. Udrea a ajuns in fata magistratilor si cere eliberarea

UPDATE: Elena Udrea a ajuns in fata magistratilor, unde cere eliberarea sa din arestul preventiv in dosarul Gala Bute. Judecatorii vor analiza contestatia sa, urmand sa dea un verdict in aceasta.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )