Libnet.ro
UNICEF

13:30

Elena Udrea a votat: O femeie poate face cel putin atat de multe lucruri bune precum un barbat, pentru tara ei

Antena3 Antena3,
Elena Udrea a votat: O femeie poate face cel putin atat de multe lucruri bune precum un barbat, pentru tara ei

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a votat duminica dimineata, in jurul orei 9, la sectia de votare din Colegiul Mihai Eminescu din Bucuresti. Udrea a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a. continuă pe Antena3

Elena Udrea a votat: O femeie poate face cel putin atat de multe lucruri bune precum un barbat, pentru tara ei

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a votat duminica dimineata, in jurul orei 9, la sectia de votare din Colegiul Mihai Eminescu din Bucuresti. Udrea a declarat, la iesirea din sectia de votare, ca a.

Elena Udrea a votat pentru o Romanie frumoasa

Elena Udrea, candidata la presedintie, a votat cu incredere ca o femeie poate sa faca cel putin la fel de multe lucruri bune precum un barbat pentru tara ei. Elena Udrea a votat la ora 09:00, la Liceul Mihai Eminescu din Capitala si a precizat la iesire dinsectia de votare ca spera la o Romanie frumoasa.

Elena Udrea: Am votat pentru o Romanie frumoasa, pentru o justitie independenta (VIDEO)

CandidatulPMPla Prezidentiale, Elena Udrea, s-a prezentat la ColegiulMihaiEminescu din Capitala, la ora 09:05, unde si-a exercitat dreptul de vot. in urma votarii, Udrea a declarat ca a votat.

Teodor Melescanu, despre imaginile cu Elena Udrea si Alina Bica: Sentimentul meu este ca toata operatiunea a vizat-o pe dna Bica, nu pe dna Udrea

Fostul sef al SIE Teodor Melescanu, candidat independent la alegerile prezidentiale, a declarat vineri seara, la Antena 3, ca s-a uitat pe imaginile in care Elena Udrea si sefa DIICOT Alina Bica apar impreuna in timpul unei calatorii la Paris si ca sentimentul sau este ca si pozele si toata operatiunea a privit-o pe dna Bica, si nu pe Elena Udrea. In toate pozele in prim plan este dna Bica, a afirmat el. Totodata, Melescanu a sustinut ca Serviciul de Informatii Externe nu are evident nicio implicare in realizarea respectivelor fotografii si ca astfel de acuzatii aduc deservicii SIE si Romaniei in ansamblul ei. Sa afirmi ca un serviciu in totalitatea lui face un complot impotriva ta este de neacceptat, a afirmat Melescanu.

Traian Basescu la B1Tv: Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina

Presedintele Traian Basescu a afirmat joi seara, intr-o emisiune la B1 Tv moderata de Madalina Puscalau, ca Elena Udrea a avut un tratament special, inclusiv din partea colegei dumneavoastra Sorina Matei, poate se mai gandeste ce i-a spus Robert Turcescu in emisiunea de pomina.

CSM sesizeaza Inspectia Judiciara pentru verificari in cazul procurorului-sef al DIICOT, in urma fotografiilor in care apare alaturi de Elena Udrea

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii sesizeaza Inspectia Judiciara pentru a face verificari in cazul procurorului-sef al DIICOT, Alina Bica, privind semnalarile din presa despre deplasarea acesteia la Paris cu liderul PMP, Elena Udrea, relateaza Agerpres.

Procurorul-sef al DIICOT spune ca era in concediu de odihna la Paris cand a fost fotografiata impreuna cu Elena Udrea. Candidata PMP sustinea ca Alina Bica era in drum spre Haga, unde mergea la o intalnire oficiala

Procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, sustine, intr-un raspuns transmis la solicitarea HotNews. ro, ca se afla in concediu la Paris, cand a fost fotografiata, in feburarie 2014, alaturi de politicianul Elena Udrea. Intr-o conferinta de presa, presedinta PMP afirmase, cu putin timp inainte ca Bica sa trimita raspunsul la Hotnews, ca magistratul s-a oprit la Paris in timp ce era in drum spre Haga, in interes de serviciu. Alina Bica a declarat pentru HotNews. ro ca a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii pentru a-i apara reputatia.

Elena Udrea, sub scorul partidului in exitpoll-uri: Multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport si domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului. Basescu si Boc au fost marii absenti de la PMP, duminica seara

Candidatul PMP la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a obtinut scoruri intre 5 si 6% potrivit principalelor 4 exitpoll-uri facute publice, sub scorul partidului de la alegerile europene. Le multumesc sustinatorilor, ii multumesc domnului presedinte Traian Basescu pentru suport, domnului Emil Boc pentru sustinerea dansului, a spus Udrea, dupa aflarea rezultatelor sondajelor, dupa inchiderea urnelor, neavandu-i alaturi in seara presedintilor nici pe actualul sef al statului, nici pe primarul Clujului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Cu cine voteaza Elena Udrea de Slobozia

Rafinamentul si faptul ca se imbraca bine sunt principalele motive pentru care Elena Udrea de Slobozia isi va sustine tiza prezidentiabila in cursa pentru Cotroceni. Elena Udrea isi va exercita dreptul la vot departe de granitele tarii, tocmai in Germania.

FOTO Elena Udrea, candidatul-surogat care da cu dreapta in stanga

Rar a mai existat pe scena publica romaneasca o figura mai comentata, mai disecata, mai controversata decat Elena Udrea. A irumpt direct in prima linie de partid, avand ca unic gir sustinerea celui mai important om in stat. A starnit scandal inca de la iesirea ei in lume. Cine era blonda pe care presedintele o scotea seara la restaurant?.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )