Libnet.ro
UNICEF

01:06

O eleva din Romania a fost premiata la concursul de eseuri al UNESCO. Citeste textul castigator

Hotnews Hotnews,
 O eleva din Romania a fost premiata la concursul de eseuri al UNESCO. Citeste textul castigator

O eleva de clasa a VIII-a din Constanta a urcat pe podiumul Concursului International de Eseuri 2015 al UNESCO. Din aproape 13. 000 de lucrari, textul semnat de Maria Laura Dumbrava si intitulat Totul incepe cu mine a primit premiul al III-lea, relateaza Digi 24. Eleva de 14 ani a trimis textul in limba engleza, iar acesta nu este primul concurs international la care primeste recunoastere. continuă pe Hotnews

Povestea singurei edituri satesti din Romania. A fost infiintata in 1935 de Nelu Bobina, un tanar cu preocupari culturale

EDITURA RAM a fost singura editura sateasca din Romania. Aceasta a luat fiinta in anul 1934, la initiativa lui Ion Bobina.

O eleva constanteanca de 14 ani a fost premiata de NASA si UNESCO

O eleva de la Colegiul National Mircea cel Batran din Constanta a obtinut premiul al III-lea la un concurs de eseuri organizat de UNESCO, in Japonia. Laura-Maria Dumbrava a concurat alaturi de 13. 000 de elevi din 148 de state. Tema concursului a fost Cladirea pacii in inimi si in minte iar eseul a fost scris [] O eleva constanteanca de 14 ani a fost premiata de NASA si UNESCO Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare bazar din Romania a fost inchis de pompieri din cauza ca nu are autorizatie PSI. 1.900 de comercianti sunt afectati de aceasta decizie

Bazarul Sucevei a fost inchis astazi de pompierii suceveni deoarece nu are autorizatie PSI, 1. 900 de comercianti fiind afectati de aceasta decizie. Cei de la ISU Suceava au oferit un termen de cinci zile pentru punerea in ordine a Bazarului Suceava din punct de vedere al normelor de prevenire a incendiilor, insa bazaristii nu au miscat un deget, in acest sens.

Cimpeanu: Din cele 19.000 de scoli din Romania, doar 7% au autorizatie cu privire la protectia impotriva incendiilor

Premierul interimar Sorin Cimpeanu a afirmat sambata ca, din cele 19. 000 de scoli din Romania, doar 7% au autorizatie cu privire la protectia contra incendiilor.

Manifestatiile din Romania pentru victimele de la Colectiv, sustinute si de romanii din Chicago

In ultimele zile a avut loc o mobilizare impresionanta si in Diaspora, cu privire la victimele din Colectiv, ceea ce arata ca ecoul manifestatiilor din Romania este puternic si dincolo de granite. Romanii au iesit in strada si la Londra, Paris, Madrid,.

Guardian: Explozia de furie din Romania, pe fondul coruptiei generalizate, semnaleaza speranta fragila

Explozia de furie din Romania, generata de coruptia generalizata si de ineficienta institutionala care au culminat cu un incendiu intr-un club, semnaleaza o speranta fragila, care a generat demisia Guvernului Victor Ponta si a primarului Sectorului 4,.

Initiere in haosul legislativ din Romania

Obligatoriu pana 2004, avizul de la pompieri a fost inlocuit ulterior de o declaratie pe proprie raspundere.

Doar 7% din scolile din Romania au autorizatie cu privire la protectia contra incendiilor

Premierul interimar Sorin Cimpeanu a afirmat astazi ca, din cele 19. 000 de scoli din Romania, doar 7% au autorizatie cu privire la protectia contra incendiilor, informeaza surse din presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )