Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elevii din Galati nu mai primesc lapte si corn: CJ a reziliat contractul pentru ca micutii primeau alte produse

B1 B1,
Elevii din Galati nu mai primesc lapte si corn: CJ a reziliat contractul pentru ca micutii primeau alte produse

Au vrut doar lapte si corn, dar nu s-au ales cu nimic. 000 de elevi galateni nu mai primesc lapte si corn dupa ce Consiliul Judetean a reziliat contractul cu firma distribuitoare. Motivul este ca de multe. continuă pe B1

UPDATE. Asistenta aflata in AMBULANTA implicata in accidentul din Galati A MURIT.

Asistenta ranita grav dupa ce ambulanta in care se afla s-a ciocnit cu un camion incarcat cu fier vechi, intr-o localitate galateana, a murit, a declarat coordonatorul SMURD Galati, Angel Trifan, citat de corespondentul Mediafax. Medicul coordonator al SMURD Galati, dr. Angel Trifan, a precizat ca medicii de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Urgenta Sfantul Andrei din Galati au incercat timp de cateva zeci de minute sa o resusciteze, insa fara rezultat. Asistenta .

Peste 60.000 de copii nu mai primesc la scoala cornul si laptele. Autoritatile au reziliat contractul cu firma furnizoare

Programul laptele si cornul a disparut din scolile galatene. Consiliul Judetean a decis sa rezilieze contractul cu firma care se ocupa de distributia produselor, dupa ce, de-a lungul anilor, autoritatile au.

Faze Tari: La noi ca la nimeni! Toaleta in mijlocul unei strazi din Galati, instalata de muncitorii care repara drumul; S-a lasat penetrata de trei tineri! Ce a urmat este de ... inchisoare; Incredibila compunere a unui scolar, despre ce-a facut in vacant

Cele mai batrane curve ies la pensie. Gemenele Louise si Martine Fokkens au 70 de ani si au tras cortina rosie! Gemenele Louise si Martine Fokkens au ajuns. Asta da coregrafie! 100. 000 de oameni la un festival din Coreea de Nord. Liderul nord coreean Kim Jong-un a participat la editia de anul acesta.

Paradoxul bucurestean. Unul din cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca

Bucuresti pare sa fie orasul paradoxurilor. Unul dintre cele mai ieftine orase din lume are printre cele mai mari impozite pe munca. Mai mult de un sfert din salariul unui bucurestean se duce pe taxe si asigurari.

Cum a fost piratata una din cele mai mari banci ale Europei? Cu parola 123456

Un internaut, acuzat ca in 2008 a blocat sistemul informatic al Bancii Frantei timp doua zile , a fost achitat de catre Curtea Penala din Rennes, dupa ce avocatul sau a sustinut ca acesta a actionat cu buna-credinta.

Incendiu la parterul unei cladiri a fostei fabrici Faur din Capitala. Mai multi muncitori sunt blocati la etajul doi al cladirii

Un incendiu a izbucnit, joi, la parterul unei cladiri a fostei fabrici Faur din Capitala, unde functioneaza un depozit de echipamente electronice, in imobil fiind blocate patru-cinci persoane, a declarat purtatorul.

Masura dramatica pe care o va lua una din cele mai puternice institutii din SUA. Nimeni nu trebuia sa afle asta acum

Bank of America va concedia 16. 000 de angajati pana la sfarsitul anului, accelerand un program de reducere a cheltuielilor, astfel ca institutia de credit va pierde titlul de cel mai mare angajator din sistemul.

Masura pe care Putin a luat-o cu putin timp in urma. Este una din cele mai mari controverse, iar americanii privesc cu teama

Rusia a anulat 90 la suta din datoria de 11 miliarde de dolari 8,4 miliarde de euro) pe care Phenianul o are fata de Moscova, a anuntat marti adjunctul ministrului rus de Finante, Serghei Storciak, transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )