Libnet.ro
UNICEF

10:30

Elevii din Tulcea au primit noua microbuze scolare

România Liberă România Liberă,
Elevii din Tulcea au primit noua microbuze scolare

Elevii din judetul Tulcea au primit noua microbuze scolare, care se adauga altor doua primite de autoritatile tulcene in urma cu aproape doua saptamani, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

MDRAP: Finantare pentru drumuri din 20 de comune din Galati si 16 microbuze scolare repartizate in judet

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, la Gala and ti, 21 de contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t, derulate prin programe gestionate de MDRAP, and si a participat la predarea a 16 microbuze and scolare achizi and tionate de minister, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Finantare MDRAP de peste 11 milioane lei pentru 15 obiective din Arges si 15 microbuze scolare repartizate in judet

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, in jude and tul Arge and s, 15 contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t derulate prin programe gestionate de MDRAP and si a participat la predarea a 15 microbuze and scolare achizi and tionate de minister, potrivit unui comunicat remis redactiei.

MDRAP asigura finantarea pentru 9 noi proiecte si 9 microbuze scolare in judetul Tulcea

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale and si administra and tiei publice, a semnat astazi, la Tulcea, in prezen and ta prim-ministrului Victor Ponta, 9 contracte de finan and tare pentru obiective din jude and t, derulate prin programe gestionate de MDRAP, and si a participat la predarea a 9 microbuze and scolare achizi and tionate de minister.

Liviu Dragnea, huiduit la Pitesti, unde venise sa distribuie microbuze scolare. Primarii din zona au adus elevii din vacante pentru a asista la eveniment

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost huiduit miercuri, la Pitesti, unde venise sa asiste la distribuirea a 15 microbuze scolare, scrie site-ul local de stiri Universul Dragasean. Acolo era insa asteptat de fosti angajati de la Arpechim, care au venit sa protesteze chiar in Piata Vasile Milea, unde avea loc ceremonia de distribuire a microbuzelor.

Ponta si Dragnea, asteptati in Maramures la predarea primelor 15 microbuze scolare

Premierul Victor Ponta, dar si vicepremierul Liviu Dragnea sunt asteptati in acest final de saptamana in Maramures pentru a lua parte la ceremonia de predare a primului lot de 15 microbuze scolare care vor ajunge la scolile din tot atatea localitati.

Premierul Victor Ponta a donat sange la Centrul de Transfuzii din Tulcea

Premierul Victor Ponta a donat sange la centrul de Transfuzii din Tulcea. Seful Executivului s-a prezentat la centru de dimineata si spune ca prin gestul sau vrea sa determine cat mai multi romani sa faca.

Tulcea: Ponta a fost criticat ca face parte din cel mai corupt partid al ultimilor 25 de ani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a avut parte de critici la Tulcea unde a inmanat cheile a noua microbuze scolare. Prim-ministrul a fost intampinat la finalul evenimentului de un barbat care l-a acuzat ca face parte din.

Hotii si golanii ne-au condus! Ponta, criticat la Tulcea pentru ca face parte din cel mai corupt partid al ultimilor 25 de ani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a avut parte de critici la Tulcea unde a inmanat cheile a noua microbuze scolare. Prim-ministrul a fost intampinat la finalul evenimentului de un barbat care l-a acuzat ca face parte din.

MASURI ACTIVE DE OCUPARE PENTRU SOMERII DIN TULCEA

Proiectul GHIDUL PRACTIC AL OCUPARII, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 2013 si implementat de firma INFOTRUST-DESIGN SRL in judetul Tulcea, in perioada 13 martie 2014 12 septembrie 2015, a furnizat pana in prezent activitati de informare, consiliere, mediere si formare profesionala pentru un numar de peste 140 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, someri sau someri de lunga durata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )