Libnet.ro
UNICEF

07:30

Elevii intra in vacanta de vara

România Liberă România Liberă,
Elevii intra in vacanta de vara

Cei mai multi elevi intra, vineri, in vacanta de vara, pana in 15 septembrie, cand revin la cursuri pentru anul scolar 2014 - 2015, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Barbatii romani de peste 45 de ani, cei mai stresati la locul de munca

Romania nu are legislatie care sa permita identificarea, masurarea si reducerea stresului la locul de munca, desi studiile arata ca barbatii de peste 45 de ani sunt cei mai afectati la acest capitol si ca peste jumatate din numarul total de zile de lucru pierdute sunt atribuite stresului.

Oamenii destepti distrug planeta, avertizeaza Noam Chomsky, unul dintre cei mai influenti ganditori americani

Schimbarile climatice afecteaza existenta speciei umane, avertizeaza Noam Chomsky, unul dintre cei mai influenti ganditori americani.

Cum sa obtii un look de Hollywood! Miu Miu lanseaza cei mai HOT ochelari de soare ai verii!

Miu Miu lanseaza o colectie capsula de ochelari de soare chic cu un design cool si rame decorate cu pietre stralucitoare ce, vara asta, iti vor oferi un look de veritabil star hollywoodian!.

Romania are cei mai multi utilizatori de Internet din Europa de Sud-est

Romania este cea mai mare tara din Sud Estul Europei in ceea ce priveste numarul de utilizatori de internet. in decembrie 2013 s-au inregistrat 8. 8milioane de internauti, conform raportului Online Landscape: South East Europe realizat de Gemius, remis Adevarul.

Povestea lui Suleyman Magnificul, unul dintre cei mai straluciti conducatori, ajunge pe marele ecran

Serialul Suleyman Magnificul Sub domnia iubirii s-a incheiat in Turcia pe 11 iunie, insa producatorii vor sa realizeze su un lungmetraj despre viata celui mai indragit Sultan, scrie tvmania. ro.

Cei mai puternici 5 antioxidanti pentru sanatatea intregii familii

Inca de la cele mai fragede varste, copiii trebuie invatati sa consume alimente naturale, care contin vitamine. Antioxidantii din acestea le vor veni de hac radicalilor liberi care fac atat de rau organismului, slabind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )