Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elevii de pana in clasa a IV-a ar putea primi 200 lei/luna pentru programul Scoala dupa scoala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elevii de pana in clasa a IV-a ar putea primi 200 lei/luna pentru programul Scoala dupa scoala

Deputatii PNL Raluca Turcan si Claudia Boghicevici au depus un proiect de modificare a Legii educatiei, potrivit caruia elevii de pana in clasa a IV-a ar putea primi 200 de lei pe luna pentru programul Scoala dupa scoala. continuă pe Ziarul Bursa

Programul Scoala dupa scoala: Elevii de pana in clasa a IV-a ar putea primi 200 de lei

Elevii de pana in clasa a IV-a ar putea primi 200 de lei pe luna pentru programul Scoala dupa scoala, conform unui proiect de modificare a Legii Educatiei, initiat de deputatii PNL Raluca Turcan si Claudia Boghicevici.

Elevii de scoala primara ar putea primi 200 de lei pe luna pentru programul Scoala dupa scoala

Deputatii PNL Raluca Turcan si Claudia Boghicevici au depus un proiect de modficare a Legii educatiei, potrivit caruia elevii de pana in clasa a IV-a ar putea primi 200 de lei pe luna pentru programul Scoala dupa scoala.

Vesti bune pentru elevi: Ar putea primi 200 de lei lunar

Deputatii PNL Raluca Turcan si Claudia Boghicevici au depus un proiect de modficare a Legii educatiei, potrivit caruia elevii de pana in clasa a IV-a ar putea primi 200 de lei pe luna pentru programul Scoala.

Proiect legislativ: Elevii de pana in clasa a IV-a, inscrisi in programul Scoala dupa scoala ar putea primi 200 de lei pe luna

Deputatii PNL Raluca Turcan si Claudia Boghicevici au initiat un proiect de modificare a Legii educatiei care prevede ca elevii pana in clasa a IV-a sa, inscrisi in programul Scoala dupa scoala, sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )