Libnet.ro
UNICEF

15:00

Elevii unei clase din Navodari, eliminati de la bacalaureat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elevii unei clase din Navodari, eliminati de la bacalaureat

Update 13:51 Deputatul PSD, Angel Tilvar: Proaspat incheiata sesiune de bacalaureat a avut parte de cateva evenimente regretabile Deputatul Partidului Social Democrat PSD) de Vrancea, Angel Tilvar, a declarat: Proaspat incheiata sesiune de bacalaureat a avut parte, din nefericire, de cateva evenimente regretabile, ba chiar absolut grotesti. Descinderi ale Politiei si ale procurorilor Departamentului National Anticoruptie in institutii de invatamant, urmate de anchetarea a zeci de elevi si cadre didactice sau chiar de arestarea unui director al unui liceu din Capitala. Cum era de asteptat, partidele politice aflate in opozitie s-au grabit sa arunce responsabilitatea pentru cele intamplate pe seama Ministerului Educatiei Nationale MEN). continuă pe Ziarul Bursa

Elevii unei clase din Navodari, eliminati de la bacalaureat

Elevii unei clase din Navodari au fost eliminati de la examenul de bacalaureat, in urma unor suspiciuni de frauda, arata sursele de presa.

FRAUDA BAC 2013. Elevii unei clase din Navodari au fost ELIMINATI din BACALAUREAT.

O clasa din Navodari, Constanta, a fost eliminata din examenul de Bacalaureat, dupa ce au fost vazuti de comisia de supraveghere, pe camerele de supraveghere, cum schimbau ciornele intre ei, informeaza Realitatea TV. Stire in curs de actualizare.

FRAUDA BAC 2013. Elevi din Navodari, Mangalia si Constanta au fost ELIMINATI din ...

O clasa din Navodari, Constanta, a fost eliminata din examenul de Bacalaureat, dupa ce au fost vazuti de comisia de supraveghere, pe camerele de supraveghere, cum schimbau ciornele intre ei, informeaza Realitatea TV. Ce este mai grav este ca aceste lucruri s-au petrecut sub ochii cadrelor didactice, a explicat un inspectorul general al ISJ Constanta. La Mangalia, 5 elevi au fost eliminati la proba de Limba romana. Ei au fost prinsi cu ciorne si fituici, a anuntat, joi, .

Scrisoarea EMOTIONANTA a unei persoane din Siria pentru Antena3. Acum 2 ore a fost o explozie uriasa. Zeci de oameni au murit langa noi. Ce o sa se aleaga de noi?

Iata ce scrisoare emotionanta, de la o romanca din Siria, am primit pe adresa site@antena3. ro. NOCOMMENT!Buna ziua! V-am mai scris acum 2 ani si cineva de la dvs. m-a contactat ca sa spun situatia din zona.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )