Libnet.ro
UNICEF

13:30

FRAUDA BAC 2013. Elevi din Navodari, Mangalia si Constanta au fost ELIMINATI din ...

România Liberă România Liberă,
FRAUDA BAC 2013. Elevi din Navodari, Mangalia si Constanta au fost ELIMINATI din ...

O clasa din Navodari, Constanta, a fost eliminata din examenul de Bacalaureat, dupa ce au fost vazuti de comisia de supraveghere, pe camerele de supraveghere, cum schimbau ciornele intre ei, informeaza Realitatea TV. Ce este mai grav este ca aceste lucruri s-au petrecut sub ochii cadrelor didactice, a explicat un inspectorul general al ISJ Constanta. La Mangalia, 5 elevi au fost eliminati la proba de Limba romana. Ei au fost prinsi cu ciorne si fituici, a anuntat, joi, . continuă pe România Liberă

SCANDAL FRAUDA BAC 2013. 6 profesori sunt anchetati, iar 34 de elevi au fost eliminati din ...

Sase profesori supraveghetori din Constanta sunt anchetati de o comisie de disciplina, in cazul celor eliminarii celor 34 de elevi din examen pentru copiat, precizeaza Ministerul Educatiei, intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si FRAUDA BAC 2013. Elevi din Navodari, Mangalia si Constanta au fost ELIMINATI din BACALAUREAT pentru copiat Totodata, Ministerul precizeaza ca a luat act de decizia Inspectoratului Scolar Constanta de a-i da afara pe elevii care au incercat sa .

FRAUDA BAC 2013. Elevii unei clase din Navodari au fost ELIMINATI din BACALAUREAT.

O clasa din Navodari, Constanta, a fost eliminata din examenul de Bacalaureat, dupa ce au fost vazuti de comisia de supraveghere, pe camerele de supraveghere, cum schimbau ciornele intre ei, informeaza Realitatea TV. Stire in curs de actualizare.

BAC 2013. Absolventii sustin, miercuri, proba scrisa la MATEMATICA sau ISTORIE.

Absolventii de liceu sustin, miercuri, proba scrisa a profilului, in cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat, relateaza Agerpres. 546 de candidati s-au inscris la aceasta proba. Dintre ei, 51. 940 de elevi s-au inscris pentru proba la matematica si 4. 606 pentru istorie. Vineri este programata proba la alegere a profilului si specializarii. Citeste si BAC 2013. FRAUDA la Constanta Peste 87. 000 de candidati s-au inscris pentru sesiunea august - .

Elevii unei clase din Navodari, eliminati de la bacalaureat

Elevii unei clase din Navodari au fost eliminati de la examenul de bacalaureat, in urma unor suspiciuni de frauda, arata sursele de presa.

BAC 2013. 15 candidati din Bucuresti au avut SUBIECTE de REZERVA.

15 candidati dau proba de miercuri a examenului de Bacalaureat cu subiect de rezerva, pentru ca au intarziat la testul sustinut de la ora 9. 00 sau pentru ca au probleme medicale, a declarat presedintele Comisiei municipale de Bacalaureat, relateaza Mediafax. Comisia municipala a solicitat Comisiei Nationale de Bacalaureat folosirea subiectului de rezerva pentru cei 15 candidati, a precizat Florin Lixandru. Citeste si BAC 2013. Absolventii sustin, miercuri, proba .

BAC 2013 Sesiunea de toamna 34 de elevi au fost eliminati din bacalaureat dupa ce camerele video i-au surprins in timp ce copiau, iar 6 profesori sunt cercetati pentru complicitate

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a eliminat 34 de candidati din examenul de bacalaureat, dupa ce camerele de supraveghere din salile de examen i-au surprins in timp ce copiau. Anuntul a fost facut de Ministerul Educatiei, care a precizat ca a luat act de hotararea inspectoratului. In acelasi timp, inspectoratul a creat o comisie de disciplina care verifica implicarea si complicitatea la frauda a celor 6 profesori supraveghetori din salile de examen.

BAC 2013. FRAUDA la Constanta.

124 de absolventi care au sustinut, luni, proba scrisa de limba romana, in cadrul celei de-a doua sesiuni a examenului de bacalaureat, au fost eliminati pentru ca aveau asupra lor materiale ajutatoare, relateaza Mediafax. O eleva din Constanta a declarat chiar ca a dat bani pentru a promova. Citeste si SUBIECTE BACALAUREAT 2013. Ce s-a dat luni la LIMBA ROMANA Pentru 12 dintre candidatii inscrisi a fost necesara utilizarea subiectelor de rezerva, in timp ce 124 de .

BAC 2013 Sesiunea de toamna 124 de absolventi au fost dati afara din examenul de Romana pentru copiat. O eleva a declarat ca a dat bani pentru a promova BAC-ul

La primul examen scris din cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureatului 2013 - proba la Limba si literatura romana - s-au prezentat 45. 954 de candidati, din peste 55. 000 inscrisi. 124 de absolventi au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze, iar o o eleva din Constanta, eliminata si ea din examen pentru frauda, le-a declarat inspectorilor scolari ca a dat bani pentru a promova Bacalaureatul, informeaza Ministerul Educatiei. Anul trecut, 116 absolventi au fost dati afara din examenul scris de Limba si literatura romana, sesiunea de toamna, pentru copiat.

Elevii unei clase din Navodari, eliminati de la bacalaureat

Update 13:51 Deputatul PSD, Angel Tilvar: Proaspat incheiata sesiune de bacalaureat a avut parte de cateva evenimente regretabile Deputatul Partidului Social Democrat PSD) de Vrancea, Angel Tilvar, a declarat: Proaspat incheiata sesiune de bacalaureat a avut parte, din nefericire, de cateva evenimente regretabile, ba chiar absolut grotesti. Descinderi ale Politiei si ale procurorilor Departamentului National Anticoruptie in institutii de invatamant, urmate de anchetarea a zeci de elevi si cadre didactice sau chiar de arestarea unui director al unui liceu din Capitala. Cum era de asteptat, partidele politice aflate in opozitie s-au grabit sa arunce responsabilitatea pentru cele intamplate pe seama Ministerului Educatiei Nationale MEN).

BAC 2013 Absolventii de liceu au sustinut examenele de Matematica si Istorie. Subiecte speciale la Matematica pentru elevii de la tehnologic - Sesiunea de toamna

Absolventii de liceu care s-au inscris in sesiunea de toamna a Bacalaureatului 2013 au sustinut astazi examenele scrise de Matematica si Istorie. Peste 55. 000 de absolventi s-au inscris la proba obligatorie a profilului, dintre care cei mai multi vor sustine examenul la Matematica. Premiera pe care a adus-o BAC-ul 2013 o reprezinta faptul ca elevii de la liceele Tehnologice, cu cele mai slabe rezultate la sesiunile de bacalaureat, au subiecte diferite de ale celorlalti elevi la Matematica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )