Libnet.ro
UNICEF

10:00

Un elicopter al armatei ucrainene a fost lovit de o racheta in estul tarii

România Liberă România Liberă,
Un elicopter al armatei ucrainene a fost lovit de o racheta in estul tarii

Un elicopter al armatei ucrainene a fost lovit vineri de o racheta in timp ce stationa pe aerodromul Kramtorsk, in estul separatist al tarii, iar pilotul a fost ranit, au anuntat autoritatile ucrainene, citate de AFP, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Ucraina suspenda operatiunea militara din estul tarii, din cauza riscului mare de trecere a frontierei de catre trupele ruse

Operatiunea armatei ucrainene in orasul Slaviansk, din estul tarii, a fost suspendata, din cauza temerilor guvernului de la Kiev ca exista un risc ridicat ca trupele ruse sa treaca frontiera estica,.

LIVE TEXT Ucraina reia oficial operatiunea anti-terorista din estul tarii, impotriva separatistilor pro-rusi / Serghei Lavrov ameninta Ucraina cu un razboi ca in Georgia, in 2008

Guvernul de la Kiev a incheiat in mod oficial armistitiul de Pasti si a reluat faza activa a operatiunii anti-teroriste din estul tarii, impotriva gruparilor separatiste pro-ruse, a anuntat miercuri vicepremierul Vitaly Yarema. La o zi dupa vizita lui Joe Biden la Kiev, oficialul ucrainean a declarat ca a obtinut suportul Statelor Unite, iar Ucraina Nu este singura in fata agresorului. Speram ca in cazul unei agresiuni din partea Rusiei, ajutorul va fi substantial. Presedintele ucrainean interimar Olexandr Turcinov a afirmat marti seara ca activistii pro-rusi au incalcat linia rosie si a anuntat reluarea operatiunii antiteroriste in Est, suspendata inaintea Pastilor, dupa descoperirea a doua cadavre care prezentau semne de tortura. 14: UE cere Rusiei sa-si foloseasca influenta asupra gruparilor separatiste pentru incetarea rapirilor si asasinatelor in estul Ucrainei13. 05: Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat ca in cazul in care interesele tarii sale in Ucraina vor fi atacate, Rusia va raspunde ca in Georgia, in 2008. 02: Austria nu vrea sanctiuni suplimentare pentru Rusia, motivind ca ar tensiona si mult situatia.

LIVE TEXT Ucraina reia oficial operatiunea anti-terorista din estul tarii, impotriva separatistilor pro-rusi

Guvernul de la Kiev a incheiat in mod oficial armistitiul de Pasti si a reluat faza activa a operatiunii anti-teroriste din estul tarii, impotriva gruparilor separatiste pro-ruse, a anuntat miercuri vicepremierul Vitaly Yarema. La o zi dupa vizita lui Joe Biden la Kiev, oficialul ucrainean a declarat ca a obtinut suportul Statelor Unite, iar Ucraina Nu este singura in fata agresorului. Speram ca in cazul unei agresiuni din partea Rusiei, ajutorul va fi substantial. Presedintele ucrainean interimar Olexandr Turcinov a afirmat marti seara ca activistii pro-rusi au incalcat linia rosie si a anuntat reluarea operatiunii antiteroriste in Est, suspendata inaintea Pastilor, dupa descoperirea a doua cadavre care prezentau semne de tortura.

Ucraina reia oficial operatiunea anti-terorista din estul tarii, impotriva separatistilor pro-rusi / Serghei Lavrov ameninta Ucraina cu un razboi ca in Georgia, in 2008/ Orasul Sviatoghirsk, eliberat de separatisti

Guvernul de la Kiev a incheiat in mod oficial armistitiul de Pasti si a reluat faza activa a operatiunii anti-teroriste din estul tarii, impotriva gruparilor separatiste pro-ruse, a anuntat miercuri vicepremierul Vitaly Yarema. La o zi dupa vizita lui Joe Biden la Kiev, oficialul ucrainean a declarat ca a obtinut suportul Statelor Unite, iar Ucraina Nu este singura in fata agresorului. Speram ca in cazul unei agresiuni din partea Rusiei, ajutorul va fi substantial. Ministerul ucrainean de Interne a anuntat miercuri ca a eliberat de separatisti orasul Sviatoghirsk.

Politist prins la mijloc intre scandalagii. Barbatul a fost lovit cu o caramida in cap, iar starea lui este grava

Un politist din Timisoara e in stare critica dupa ce a fost lovit in cap cu o caramida de un barbat. Politistul fusese chemat sa intervina intr-un conflict dar in loc sa se linisteasca, scandalagiii au.

Fortele speciale ucrainene au ucis cinci sepatisti in estul tarii. Rusii anunta manevre militare de descurajare la granita

UPDATE: Oficialii rusi au declarat ca vor incepe manevre militare in apropiere de granita cu Ucraina, pentru a descuraja autoritatile de de la Kiev in exercitarea violentelor impotriva propriilor.

Rusia insista ca Ucraina sa retraga armata din estul tarii

Rusia insista ca autoritatile ucrainene sa retraga trupele din estul Ucrainei, unde a fost reluata operatiunea antiterorista contra separatistilor prorusi, anunta Ministerul rus de Externe, citat de AFP, conform Mediafax.

VIDEO Seful informatiilor secrete din Ucraina: 100 de agenti secreti GRU coordoneaza actiunile din estul tarii. Este cautat colonelul Igor Strelkov, care ar fi coordonat anexarea Crimeei

Serviciul secret al Ucrainei SBU a arestat trei ofiteri GRU, care sunt interogati in Kiev, alaturi de alti 21 de membri ai retelei serviciului de informatii al Armatei Rusiei, a declarat, pentru Atlanticcouncil. org, seful SBU, Valentin Nalivaicenko.

Bucuresti: Un politist care dirija traficul a fost lovit in plin de un sofer

Un sofer a lovit din plin un politist care dirija traficul, miercuri dimineata, in Piata Natiunilor Unite, relateazaB1 TV. Soferul, care se afla la volanul unei masini inmatriculate in Bacau, ar fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )