Libnet.ro
UNICEF

15:00

Eliminare surpriza in turneul masculin de la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
Eliminare surpriza in turneul masculin de la Indian Wells

Argentinianul Federico Delbonis a produs surpriza si l-a eliminat pe britanicul Andy Murray in turul 3 la Indian Wells, primul turneu din seria Masters in 2016. continuă pe Online Sport

Indian Wells: Andy Murray, eliminat in turul trei de Federico Delbonis

Andy Murray, cap de serie numarul doi, a parasit turneul Masters de la Indian Wells inca din turul trei, scotianul fiind invins de Federico Delbonis, locul 53 in ierarhia ATP.

Turneul Indian Wells 2016: Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat in turul al treilea

Jucatoarele romane de tenis Simona Halep si Monica Niculescu s-au calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells.

Indian Wells (m): Victorii pentru Seppi, Verdasco si Guillermo Garcia-Lopez - Ernests Gulbis, eliminat din primul tur

Andreas Seppi, Fernando Verdasco si Guillermo Garcia-Lopez au obtinut calificarea in turul doi al turneului Masters de la Indian Wells. Aflat intr-o perioada mai putin fasta a carierei, Ernests Gulbis a parasit competitia in runda inaugurala. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu.

Turneul Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, luni, in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells Statele Unite), dupa ce a invins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova in doua seturi, 6-2, 6-4.

inca doua eliminari surpriza la Indian Wells. O jucatoare din Top 5 pleaca acasa

Continua surprizele pe tabloul feminin de la Indian Wells, acolo unde o serie intreaga de favorite au fost eliminate.

FOTO Surpriza mare, de care a avut parte Simona Halep dupa prime victorie de la Indian Wells. Cine a asteptat-o la vestiare

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci de la Indian Wells, spulberand-o cu 6-1,6-1 pe Vania King, o americanca originara din Taiwan.

FOTO Surpriza de care a avut parte Simona Halep dupa prima victorie de la Indian Wells. Cine a asteptat-o la vestiare

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci de la Indian Wells, spulberand-o cu 6-1, 6-1 pe Vania King, o americanca originara din Taiwan.

Indian Wells (f): Noua capi de serie eliminati in turul doi - Serena Williams, calificare fara emotii

Nu mai putin de noua capi de serie de pe tabloul feminin de simplu de la Indian Wells au parasit competitia inca din turul al doilea. Sara Errani, Kristina Mladenovic, Svetlana Kuznetsova, Sabine Lisicki si Venus Williams favorita numarul zece) au pierdut prematur in turneul californian. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells.

Indian Wells: Belinda Bencic, Ana Ivanovic si Eugenie Bouchard au fost eliminate

Cap de serie numarul sapte, Belinda Bencic a fost eliminata in turul trei al turneului de la Indian Wells, sportiva din Elvetia fiind invinsa de Magdalena Rybarikova. Au mai parasit competitia Ana Ivanovic 14) si Eugenie Bouchard. Rezultatele zilei de pe turneul feminin de simplu.

Indian Wells: Angelique Kerber, Caroline Wozniacki si Garbine Muguruza au fost eliminate in turul doi

Angelique Kerber castigatoare la Australian Open) a fost eliminata in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, sportiva din Germania fiind invinsa de Denisa Allertova. Au mai fost si alte surprize mari in competitia californiana: Caroline Wozniacki favorita 20) si Garbine Muguruza 4) au parasit turneul. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )