Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ella, tinta criticilor! Conflict cu intreaga casa Puterea Dragostei

Playtech Playtech,
Ella, tinta criticilor! Conflict cu intreaga casa Puterea Dragostei

Eella a ajuns in gura lupilor! Frumoasa bruneta de la Puterea Dragostei este atacata din toate partile, dupa rafuiala de ieri cu Catalin. De ce o acuza colegii de platou si care va fi atitudinea ei de acum incolo? Fosta iubita a lui Jador s-a saturat de critici! Ella, conflict dur cu intreaga casa Puterea . continuă pe Playtech

Anarhie in casa Puterea Dragostei! Ligi sare la bataie la Mariana, iar Catalin o loveste pe Ella

Casa Puterea Dragostei s-a umplut din nou de momente agresive si de jigniri fara masura. Protagonistii scenelor violente sunt Ligi si Catalin de data aceasta. Ce au cei doi de impartit cu Mariana si Ella? Bruneta a iesit imediat din emisiune dupa gestul barbatului. Anarhie in casa Puterea Dragostei! Ligi si Catalin, violenti Spiritele nu .

intoarcerea Biancai Comanici aprinde spiritele! Ironii pe banda rulanta pentru cocurenta de la Puterea Dragostei

Bianca Comanici a revenit in emisiune, in prim-plan in ironiile si parerile colegilor de platou despre situatia in care se afla. Cum a fost primita de concurentii din casa Puterea Dragostei dupa dezvaluirea trecutului sau tumultos? Bianca Comanici a revenit la Puterea Dragostei Zilele trecute, concurentii din casa Puterea Dragostei, familia si prietenii tinerei au .

Ritualuri ezoterice la Puterea Dragostei! Ce au facut doua concurente in camera rosie

Emisiunea Puterea Dragostei surprinde cu o premiera! Doua concurente trimise in camera rosie au facut un ritual ezoteric pentru o mai buna stare in ambele locuinte ale celor veniti sa-si caute sufletul pereche. , dar si pentru a se impaca Cui i-a venit ideea si cum a decurs totul? Ritualuri ezoterice in casa Puterea Dragostei Mariana .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )