Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elvetia: Cinci morti dupa un atac armat

Adevărul Adevărul,
Elvetia: Cinci morti dupa un atac armat

Un atac armat ce a avut loc intr-un orasel elvetian a condus la moartea a cinci persoane. Locuitorii din Wuerelingen au auzit focuri de arma in noaptea de sambata spre duminica, solicitand interventia fortelor de ordine, anunta politia federala. continuă pe Adevărul

Incident ARMAT in Elvetia. Cinci persoane au fost UCISE

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un incident armat produs in cursul noptii de sambata spre duminica in nordul Elvetiei, informeaza presa elvetiana, conform Mediafax. Potrivit publicatiei Basler.

Irak: cel putin 49 de morti dupa ce Statul Islamic a atacat o inchisoare

Cel putin 49 de oameni au murit sambata dupa ce combatanti ai gruparii Statul Islamic SI) au atacat o inchisoare din nordul Irakului pentru a elibera detinuti care au legaturi cu jihadistii.

Patru morti dupa prabusirea unui avion usor pe o autostrada, in SUA

Un avion usor s-a prabusit, vineri, pe o autostrada din statul american Georgia, in apropierea orasului Atlanta, accidentul soldandu-se cu patru morti, informeaza CBS News. Avionul, de tip Pipe.

LIVE VIDEO de la locul accidentului: Patru morti, dupa ce un avion s-a prabusit pe o autostrada din SUA

Un avion usor s-a prabusit pe o autostrada din statul american Georgia, in apropierea orasului Atlanta, accidentul soldandu-se cu patru morti, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )