Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elvetia: Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite in urma unei alunecari de teren

B1 B1,
Elvetia: Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite in urma unei alunecari de teren

Doua persoane au murit si alte patru au fost ranite, duminica, dupa prabusirea unei cladiri in urma unei alunecari de teren produse in cantonul elvetian Ticino, anunta autoritatile locale, citate de. continuă pe B1

Germania: O persoana a murit si alte sapte au fost ranite dupa ce un barbat s-a aruncat in aer

Un barbat s-a sinucis aruncandu-se in aer, duminica, in landul german Hesse, sapte persoane, inclusiv doi politisti, fiind ranite in incidentul calificat drept o drama familiala, relateaza Mediafax care cite.

Cairo: Cel putin 16 persoane au fost ranite intr-un atentat cu bomba la metrou

Cel putin 16 persoane au fost usor ranite, joi, dupa ce o bomba artizanala a explodat intr-un vagon al unui tren de metrou din Cairo, relateaza AFP. in urma exploziei cel putin patru persoane au fost ranite,.

Arges: Trei persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat intr-un TIR

Trei persoane au fost ranite, duminica, pe DN7 Pitesti - Ramnicu Valcea, in zona Moraresti, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un TIR, potrivit Centrului InfoTrafic al Politiei Romane. Traficul.

7 persoane au fost ranite dupa explozia unei bombe in metroul din Cairo

Cel putin sapte persoane au fost ranite grav in aceasta dimineata, dupa ce un dispozitiv explozibil a fost detonat intr-un vagon de metrou din capitala Egiptului, Cairo, transmite AFP, citand autoritatile de.

Explozie intr-un bloc din Brasov. Doua persoane au suferit arsuri si 11 apartamente au fost afectate

Doua persoane au ajuns, vineri, la spital, cu arsuri, in urma unei explozii produse in apartamentul lor dintr-un bloc municipiul Brasov, informeaza Mediafax. Deflagratia, care nu a fost urmata de un incediu, s-a p.

Cel putin 17 morti in doua atentate comise la Bagdad

Cel putin 17 persoane au murit, iar 47 au fost ranite in doua atacuri cu masini-capcana comise miercuri in cartiere din nordul Bagdadului, relateaza AFP. Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-un atentat.

Noua persoane au fost ranite dupa ce un autocar cu 46 de persoane s-a rasturnat pe DN1

Un autocar in care se aflau 46 de pasageri s-a rasturnat, sambata dimineata, pe DN1, in judetul Brasov, la iesirea din Codlea, in urma accidentului noua persoane fiind ranite si transportate la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul localitatii brasovene Rupea a provocat un accident in care trei persoane au fost ranite

Primarul localitatii brasovene Rupea, Flavius Dumitrescu, a provocat un accident rutier, vineri dimineata, pe DN13, trei persoane fiind ranite, relateaza Mediafax. Accidentul s-a produs vineri, in jurul orei.

Inundatii la Milano: Doua persoane si-au pierdut viata din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

In orasul italian Milano a fost decretata stare de urgenta dupa ce doua rauri au iesit din matca din cauza ploilor torentiale. Mai mult, la metroul din Milano s-a dat alarma pentru ca apele s-au transformat.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )