Libnet.ro
UNICEF

21:00

Elvetia a finalizat constructia celui mai mare tunel din lume

Adevărul Adevărul,
Elvetia a finalizat constructia celui mai mare tunel din lume

Lucrarile de constructie la cel mai lung tunel feroviar din lume au fost finalizate. Cand va fi deschis publicului, din 1 iunie 2016, Tunelul Gotthard va transporta pasagerii de la Zurich la Milano in doua ore si 50 de minute, scurtand calatoria cu o ora. continuă pe Adevărul

Elvetia a finalizat constructia celui mai mare tunel feroviar din lume (VIDEO)

Elvetia a finalizat lucrarile pentru cel mai mare tunel feroviar din lume, informeaza Business Insider. Tunelul Gotthard va fi deschis pe 1 iunie 2016 si va transporta pasageri de la Zurich la Milano in doua ore.

Canicula a crescut consumul de energie. in iulie s-a inregistrat o cerere aproape de cea mai mare valoare din ultimii patru ani

Consumul intern de energie electrica a crescut semnificativ in luna iulie 2015, din cauza temperaturilor foarte ridicate, si a ajuns la o medie lunara de 6. 474 MW, foarte aproape de cea mai mare valoare din ultimii patru ani, care s-a inregistrat iulie 2012, si a fost de 6. 635 MW, conform unui raport publicat de Transelectrica si citat de Agerpres. ro.

Lionel Messi, autorul celui mai frumos gol din sezonul trecut

Unul dintre golurile marcate de Lionel Messi contra lui Bayern Munchen, in Champions League, a fost ales drept golul sezonului, conform unui sondaj al UEFA. Atacantul Barcelonei l-a ridiculizat pe Boateng, inainte de a.

Balci. Cel mai mare targ din Baragan se pregateste sa-si deschida portile

Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, se pregateste sa-si deschida portile la 1 septembrie. De mai bine de 300 de ani, mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei.

Declaratie curajoasa a celui mai bogat chinez: Beijingul trebuie sa renunte la fantezia unei rate inalte de crestere economica

Cel mai bogat om din China a declarat joi ca guvernul trebuie sa renunte la orice fantezie privind mentinerea unei rate inalte de crestere economica, un comentariu curajos intr-o perioada in care Beijingul se chinuie sa stavileasca o prabusire a burselor ce a afectat pietele din toata lumea, scrie Reuters.

Povestea enigmaticului sculptor roman care a cioplit chipul lui Iisus din Rio de Janeiro. Statuia este si acum cel mai mare simbol al crestinismului din lume

Cel mai cunoscut monument din Rio de Janeiro Brazilia), admirat de o lume intreaga, este motiv de mandrie si in Romania. Chipul statuii Mantuitorului este opera lui Gheorghe Leonida, un sculptor din Galati care a creat in perioada interbelica.

Provocarea saptamanii: Cele mai frumoase locuri din Romania

Revenim din vacanta cu o noua provocare: 'Cele mai frumoase locuri din Romania'. Pe unde v-ati plimbat in aceasta vara? Ce locuri de vis ati descoperit in Romania? Va asteptam fotografiile pana miercuri, 2 septembrie 2015, inclusiv.

Gigantii Romaniei care au intrat in topul celor mai mari companii din Europa Centrala si de Est

Cum au performant gigantii din economia romaneasca in clasamentul regional, realizat de Coface, al celor mai mari companii din Europa Centrala si de Est. Studiul Coface CEE Top 500 clasifica cele mai puternice cinci sute de companii din regiune, luand.

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei

Este uimitor ce poate face o schimbare de perspectiva. in cazul de fata, un simplu tructransformaunul dintre cele mai mari aeroporturi din lumeintr-o macheta pentru un loc de joaca. Utilizatorul Vimeo darwinfish105 a incarcat pe site filmuletul sau in care a capturat activitatea de pe Aeroportul International Haneda din Japonia. Avioane facand taxi pe pista, [] Unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, micsorat cu ajutorul tehnologiei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Actrita cu cei mai frumosi ochi din Romania, aparitie ravasitoare la 47 de ani

Peste Manuela Harabor 47 de ani), anii au trecut fara sa lase urme. Nici problemele din viata personala sau profesionala n-au reusit sa umbreasca chipul actritei cu cei mai frumosi ochi din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )