Libnet.ro
UNICEF

20:30

Balci. Cel mai mare targ din Baragan se pregateste sa-si deschida portile

Adevărul Adevărul,
Balci. Cel mai mare targ din Baragan se pregateste sa-si deschida portile

Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, se pregateste sa-si deschida portile la 1 septembrie. De mai bine de 300 de ani, mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei. continuă pe Adevărul

Cel mai mare triatlon din Europa de Est se va desfasura in statiunea Mamaia

In perioada 4-6 septembrie 2015, statiunea Mamaia va gazdui evenimentul sportiv international Triathlon Challenge Mamaia, cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est si Balcani.

Serialul Fear the Walking Dead, cel mai bun debut din istoria televiziunii

Fear the Walking Dead a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria televiziunii prin cablu, dupa ce episodul-pilot al acestei productii TV a stabilit, duminica seara, un nou record mondial de audienta.

VIDEO. Cine este cel mai batran om din lume

Cel mai varstnic om din lume, un japonez de 112 ani, a intrat in cartea recordurilor Guinness Book, potrivit Agerpres.

Povestea enigmaticului sculptor roman care a cioplit chipul lui Iisus din Rio de Janeiro. Statuia este si acum cel mai mare simbol al crestinismului din lume

Cel mai cunoscut monument din Rio de Janeiro Brazilia), admirat de o lume intreaga, este motiv de mandrie si in Romania. Chipul statuii Mantuitorului este opera lui Gheorghe Leonida, un sculptor din Galati care a creat in perioada interbelica.

Cel mai mare exercitiu NATO aeropurtat desfasurat in Europa de la incheierea Razboiului Rece: Militari din Italia, Spania si SUA se vor parasuta in poligonul de la Smardan

Militari din Italia, Spania si Fortele Terestre ale SUA se vor parasuta miercuri, 26 august, incepand cu ora 14. 00, in Poligonul Smardan, judetul Galati, anunta Ministerul Apararii Nationale si Ambasada Srtatelor Unite la Bucuresti. Asaltul aeropurtat face parte din exercitiul multinational Swift Response 15, condus de Fortele Terestre ale SUA, care se desfasoara in Romania, Bulgaria, Germania si Italia si la care participa circa 4. 800 de parasutisti din 11 tari membre ale Aliantei Nord-Atlantice.

Bayern Munchen incaseaza cel mai rapid gol din istoria Bundesliga

Campioana Germaniei, FC Bayern Munchen, a trecut sambata la Hoffenheim prin momente mai putin placute.

Rusia: Rubla evolueaza la cel mai scazut nivel din 2015, bursa pierde in deschidere peste 4%

Moneda ruseasca a cazut luni la minimul anului 2015, euro depasind pragul simbolic de 80 de ruble, in timp ce indicele bursier RTS cadea cu peste 4% la deschidere, pe fondul prabusirii pietelor asiatice, scrie AFP.

De unde vine numele Orasului de Floci. Istoria il atesta drept cel mai mare centru comercial din Tara Romaneasca in Evul Mediu

La gura de varsare a raului Ialomita in Dunare este atestat in prima jumatate a secolului al XV-lea Orasul de Floci, cea mai importanta asezare urbana din istoria medievala a Tarii Romanesti. Studiile istorice atesta faptul ca importanta economica a urbei era atat de mare, incat corespondentul de astazi al orasului ar putea fi Timisoara.

Iubitul lui Taylor Swift, cel mai bine platit DJ din lume

Artistul scotian si iubitul cantaretei pop Taylor Swift, Calvin Harris, a fost declarat de Forbes cel mai bine platit DJ din lume. in perioada iunie 2014 iunie 2015, el a castigat 66 de milioane de dolari, echivalentul a aproximativ 250 de milioane de lei.

FOTO. Care sunt cele mai mediatizate cupluri din lumea tenisului

Sportiva Serena Williams si rapperul Drake ar putea forma cel mai nou cuplu din lumea tenisului si cea a muzicii. Recent, cei doi au fost suprinsi in ipostaze tandre, intr-un restaurant din Cincinnati. Alte cupluri formate din celebritati din lumea tenisului cu artisti din lumea muzicii sau a filmului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )