Libnet.ro
UNICEF

09:30

Rusia: Rubla evolueaza la cel mai scazut nivel din 2015, bursa pierde in deschidere peste 4%

Hotnews Hotnews,
 Rusia: Rubla evolueaza la cel mai scazut nivel din 2015, bursa pierde in deschidere peste 4%

Moneda ruseasca a cazut luni la minimul anului 2015, euro depasind pragul simbolic de 80 de ruble, in timp ce indicele bursier RTS cadea cu peste 4% la deschidere, pe fondul prabusirii pietelor asiatice, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Marele declin chinezesc: Indicele privind industria prelucratoare, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Un indice privind industria prelucratoare chineza a inregistrat in august cel mai amplu declin din ultimii sase ani si jumatate, amplificand temerile legate de accentuarea incetinirii activitatilor economice,.

VIDEO. Cine este cel mai batran om din lume

Cel mai varstnic om din lume, un japonez de 112 ani, a intrat in cartea recordurilor Guinness Book, potrivit Agerpres.

Exporturile de ceasuri elvetiene au consemnat cel mai pronuntat declin din ultimii cinci ani. Livrarile catre China s-au redus cu 40%

Exporturile de ceasuri elvetiene au consemnat in luna iulie cel mai accentuat declin lunar inregistrat din noiembrie 2009, scrie Bloomberg. Acest declin s-a consemnat pe fondul reducerii livrarilor catre Asia,.

Bayern Munchen incaseaza cel mai rapid gol din istoria Bundesliga

Campioana Germaniei, FC Bayern Munchen, a trecut sambata la Hoffenheim prin momente mai putin placute.

Cel mai mare triatlon din Europa de Est se va desfasura in statiunea Mamaia

In perioada 4-6 septembrie 2015, statiunea Mamaia va gazdui evenimentul sportiv international Triathlon Challenge Mamaia, cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Est si Balcani.

Imagini cu cel mai urat fotomodel din lume

Tanarul model se numeste Melanie Gaydos, traieste in Germania. Desi nu are o infatisare comuna cu restul fotomodelelor, tanara este foarte ceruta in prezentari datorita siluetei sale androgine, scrie sp.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au scazut in iulie cel mai mult in ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal.

Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Imagini spectaculoase surprinse in Ecuador, unde cel mai inalt vulcan din aceasta tara a inceput sa erupa. O coloana imensa de fum, de aproape doi kilometri inaltime, s-a ridicat deasupra craterului,.

Raportul intre totalul activelor bancare si PIB - cel mai redus dintre statele UE

Gradul de intermediere financiara este la un nivel scazut in Romania, comparativ cu alte tari, raportul intre totalul activelor bancare si PIB situandu-se sub 62% in 2014, cel mai redus dintre statele UE si fata de o medie a UE-28 de peste 300%, conform Strategiei, care mai mentioneaza ca indicatorul se afla in declin, de la 67,4% in anul pre-criza 2008, la 61,6% la mijlocul anului 2014.

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, dupa premiul Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj

Dupa castigarea Premiului Gopo pentru cel mai bun scurtmetraj documentar, in primavara anului 2015, regizoarea Carmen Lidia Vidu a fost distinsa cu titlul de excelenta in arta dramatica, de catre Primaria Municipiului Arad. Exponenta aradeana a noului val de talente din artele spectacolului, a fost cel mai tanar regizor care a montat pe scena Teatrului National din Bucuresti si este astazi recunoscuta drept cel mai important regizor de teatru multimedia din Romania. A fost distinsa cu numeroase premii nationale si internationale pentru regie de teatru si film, cel mai recent trofeu fiind Premiul Gopo 2015 pentru scurt metraj documentar. Creatia sa promoveaza candidatura Aradului la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021, isi motiveaza Primaria din Arad alegerea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )