Libnet.ro
UNICEF

05:30

Imagini cu cel mai urat fotomodel din lume

Antena3 Antena3,
Imagini cu cel mai urat fotomodel din lume

Tanarul model se numeste Melanie Gaydos, traieste in Germania. Desi nu are o infatisare comuna cu restul fotomodelelor, tanara este foarte ceruta in prezentari datorita siluetei sale androgine, scrie sp. continuă pe Antena3

Cei mai sexy profesori din lume! Care e cel mai cel?

Cum ar fi sa ai la scoala sau la facultate asemenea profesori tineri, musculosi si aratosi? Ei bine, ei chiar sunt profesori cu acte in regula. Pe internet au aparut deja fotografii cu acestia predand in salile de cursuri. Care e cel mai frumos? .

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume

Copiii romani sunt cei mai fericiti copii din lume. Nu e un slogan, e rezultatul unei cercetari facute in Marea Britanie. Daca noi, adultii, suntem printre nefericitii planetei, asa cum reiese din studii.

Cine e cea mai eleganta printesa din lume

Cine e cea mai eleganta printesa din lume? Sau, mai bine zis, cea mai eleganta reprezentanta a unei famlii regale din Europa? Ei bine, nu este vorba de Kate Middleton, ducesa de Cambridge, ea fiind, probabil, doar cea mai celebra. In urma unui sondaj, revista Hello a desemnat o alta personalitate regala ca fiind cea mai eleganta. Iata despre cine este vorba.

Raport: Romania are cei mai fericiti copii din lume. La polul opus sunt cei din Coreea de Sud si Marea Britanie

Romania are cei mai fericiti copii din lume, urmati de cei din Columbia, arata un raport al organizatiei caritabile britanice The Childrens Society, citat de Sky News. Potrivit studiului la care au participat 15.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

FOTO. Descoperire REMARCABILA a oamenilor de stiinta: A fost gasita cea mai veche planta din lume

Ramasitele fosilizate ale celei mai vechi flori din lume a fost descoperita in Spania.

Transgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Transgaz TGN) s-au apreciat cu 3,36%, raportat la euro, in perioada 7-14 august 2015, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, in contextul unei piete in scadere.

Marele declin chinezesc: Indicele privind industria prelucratoare, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Un indice privind industria prelucratoare chineza a inregistrat in august cel mai amplu declin din ultimii sase ani si jumatate, amplificand temerile legate de accentuarea incetinirii activitatilor economice,.

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei, cel mai mare declin din ultimii cinci ani

Exporturile de ceasuri ale Elvetiei au inregistrat in iulie anul acesta cel mai mare declin din ultimii cinci ani, din cauza prabusirii livrarilor in Asia, in conditiile in care turistii chinezi au cumparat mai multe ceasuri in Europa si au evitat Coreea de Sud, din cauza unui virus respirator mortal, informeaza Bloomberg. com.

Cel mai scump apartament din Capitala, in zona Primaverii, costa aproape 3,6 milioane euro

Un duplex din zona Primaverii, in valoare de 3,6 milioane euro, este cel mai scump apartament din Bucuresti, potrivit unui comunicat Imopedia, remis azi redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )