Libnet.ro
UNICEF

22:00

Emil Boc, in vizita la Monica Iacob Ridzi: Am vorbit despre familie si cum o putem ajuta in aceste momente dificile

B1 B1,
Emil Boc, in vizita la Monica Iacob Ridzi: Am vorbit despre familie si cum o putem ajuta in aceste momente dificile

Vizita surpriza la penitenciarul Gherla. Fostul premier Emil Boc a venit sa o vada pe Monica Iacob Ridzi la inchisoare. Surse din Penitenciarul Gherla sustin ca Boc a vorbit cu Ridzi la sectia exterioara a. continuă pe B1

Boc a vizitat-o pe Monica Iacob Ridzi, la Penitenciarul Gherla

Fostul premier Emil Boc a vizitat-o, marti dupa-amiaza, pe Monica Iacob Ridzi la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla, unde este incarcerata in perioada de carantina, dupa ce a fost condamnata definitiv la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, informeaza Mediafax.

Cum se simte Monica Iacob Ridzi: Starea ei de sanatate nu este buna deloc

Fostul premier Emil Boc, care a vizitat-o, marti, pe Monica Iacob Ridzi la Sectia exterioara Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, unde aceasta este incarcerata in perioada de carantina, spune ca starea de.

Monica Iacob Ridzi, internata la infirmerie

Fostul premier Emil Boc a declarat ca Monica Iacob Ridzi este internata la infirmerie din cauza unor probleme de sanatate care necesita analize mai profunde, relateaza Mediafax.

Emil Boc, intrebat despre banii din campaniile PDL: Trebuie sa vedem in scriptele oficiale daca Cocos a dat bani partidului

Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, ca trebuie verificate scriptele oficiale ale partidului pentru a afla daca omul de afaceri Dorin Cocos a finantat campaniile PDL, asa cum a sustinut Elena.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )