Libnet.ro
UNICEF

20:30

Emil Boc, intrebat despre banii din campaniile PDL: Trebuie sa vedem in scriptele oficiale daca Cocos a dat bani partidului

B1 B1,
Emil Boc, intrebat despre banii din campaniile PDL: Trebuie sa vedem in scriptele oficiale daca Cocos a dat bani partidului

Fostul presedinte al PDL Emil Boc a declarat, miercuri, ca trebuie verificate scriptele oficiale ale partidului pentru a afla daca omul de afaceri Dorin Cocos a finantat campaniile PDL, asa cum a sustinut Elena. continuă pe B1

Emil Boc, in vizita la Monica Iacob Ridzi: Am vorbit despre familie si cum o putem ajuta in aceste momente dificile

Vizita surpriza la penitenciarul Gherla. Fostul premier Emil Boc a venit sa o vada pe Monica Iacob Ridzi la inchisoare. Surse din Penitenciarul Gherla sustin ca Boc a vorbit cu Ridzi la sectia exterioara a.

Udrea: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL

ACTUALIZARE 09:52 Elena Udrea a plecat de la iCCJ, unde a facut declaratii, cu ochii in lacrimi, despre situatia sa, si a spus ca va astepta acasa decizia instantei privind arestarea preventiva ceruta de procurorii DNA in dosarul Gala Bute, precizand ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL. * Basescu: Am vorbit zilnic la telefon cu Elena Udrea si am fost la ea acasa * Udrea, pe Facebook: Nu mai bine ma ardeti pe rug decat sa mai jucam acest teatru absurd?.

VIDEO Elena Udrea la Inalta Curte: Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL. Toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta

Elena Udrea a declarat in premiera miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in asteptarea unei decizii a magistratilor care ar putea hotari arestarea preventiva a fostului ministru pentru luare de mita in dosarul Gala Bute, ca Stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL, asta stiam, dar nu stiam exact ce si cu ce suma. Nu este un secret, asa se finanteaza campaniile electorale, de ce va faceti toti ca nu stiti? Toata clasa politica, toata presa si toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta, ei cum si-au finantat campaniile? La fel.

Elena Udrea, cu ochii in lacrimi: Stiam ca Dorin Cocos finanteaza campaniile PDL. De ce va prefaceti toti ca nu stiti cum se procedeaza? intrebati-i pe Iohannis si pe Ponta (VIDEO)

Elena Udrea a iesit de la sedinta de la inalta Curte, unde s-a judecat cererea DNA de arestare preventiva. Fostul ministru a declarat ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL, insa nu stia in ce fel.

Victor Ponta, in sedinta de Guvern: Banii din cultura sa nu mearga la prieteni. Nu dati la cine tipa mai tare in presa. La Transporturi la fel (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, la debutul sedintei de Guvern, ca banii din Cultura trebuie cheltuiti in mod extrem de transparent, aratand ca problema timbrului cultural este rezolvata si ca nimic nu.

VIDEO Protest la Londra in fata sediului Channel 4, dupa primul episod despre romanii din Marea Britanie/ MAE: Episodul nu este reprezentativ pentru comunitatea romaneasca, vom urmari cu atentie urmatoarele episoade/ Victor Ponta: Imi exprim solidaritate

Ministerul de Externe a transmis duminica un comunicat de presa referitor la primul episod din documentarul Channel 4 despre romanii din Marea Britanie, in care explica modul in care ambasadorul roman din Londra a reactionat trimitand o scrisoare producatorului. MAE afirma de asemenea ca acest episod nu este reprezentantiv pentru comunitatea romaneasca si lauda initiativa romanilor care au organizat un protest in tacere duminica, la ora locala 15. 00, in fata sediului Channel 4. UPDATE Potrivit unui participant la protest si a fotografiilor postate pe pagina evenimentului pe Facebook, circa 25 de persoane au luat parte la manifestatie, in conditii de ploaie.

VIDEO. UPDATE. Elena Udrea afla daca va fi arestata in dosarul Gala Bute. Deputata: Stiam ca Cocos finanteaza campaniile PDL

Elena Udrea a plecat acasa pentru a astepta decizia ICCJ. Deputata a declarat ca a trebuit sa vorbeasca despre lucrurile pe care le-a facut ca ministru si ca nimic din ce ar putea spune despre Traian Basescu ar putea fi obiectul unei acuzatii sau denunt.

Denuntul lui Cocos impotriva lui Blaga si Udrea: Cati bani a dat pentru campaniile PDL

Dorin Cocos ar fi aratat in denuntul facut la DNA ca i s-a cerut sa plateasca produse de trei milioane de euro pentru PDL, in campania electorala din 2009, pentru a primi sprijinul Guvernului in derularea contractului Microsoft si a mentionat ca a fost sprijinit de Vasile Blaga si Elena Udrea, informeaza Mediafax.

Vasile Blaga, despre acuzatia privind banii din Microsoft: Lucruri fantasmagorice

Vasile Blaga a comentat, luni, acuzatiile privind banii pe care acesta i-ar fi manevrat, potrivit denuntului facut de Gabriel Sandu, din afacerea Microsoft pentru PDL, afirmand ca sunt lucruri.

A fost luata de val, in direct. O prezentatoare care relata despre mareea din Normandia a facut un dus LIVE

O prezentatoare meteo din Franta a facut, fara sa vrea, un dus cu apa de mare, in direct, in timp ce relata despre mareea si valurile puternice de pe litoralul din Normandia. Jurnalista nu si-a pierdut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )