Libnet.ro
UNICEF

08:45

Emmanuel Macron a adoptat un caine pe nume Nemo, un labrador negru incrucisat cu grifon

Hotnews Hotnews,
 Emmanuel Macron a adoptat un caine pe nume Nemo, un labrador negru incrucisat cu grifon

Presedintele francez Emmanuel Macron a adoptat la sfarsitul saptamanii trecute, dintr-un centru al Societatii pentru protectia animalelor, un caine de culoare neagra, un metis intre un labrador si un grifon, botezat Nemo, pe care jurnalistii au putut sa il vada pentru prima data luni la Palatul Elysee, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

FOTO Un nou locatar la Palatul Elysee: presedintele Macron a adoptat un caine

Nemo, un labrador incrucisat cu un grifon negru, a fost vazut luni de jurnalisti la Palatul Elysee, ocupandu-si astfel locul in randul cainilor prezidentiali, relateaza Reuters.

Brigitte si Emmanuel Macron au adoptat un catelus

Brigitte si Emmanuel Macron au adoptat in acest weekend un catelus, o incrucisare intre un griffon si un labrador negru, noteaza bfmtv. com. Patrupedul, care are un an, a fost numit.

Emmanuel Macron si-a luat animal de companie. Ce rasa a ales seful statului francez - VIDEO

Presedintele francez Emmanuel Macron a adoptat weekendul trecut dintr-un centru administrat de Societatea pentru Protejarea Animalelor SPA) un caine negru, un metis rezultat din incrucisarea raselor.

Emmanuel Macron cheltuie 10.000 de dolari pe luna pe machiaj

Pare incredibil, dar presedintele Frantei, Emmanuel Macron, cheltuie peste 10. 000 de dolari pe luna pe servicii de machiaj, pentru a arata bine in cadrul aparitiilor sale publice. Cu toate ca pare mult, predecesorul sau platea sume si mai mari.

Cota popularitatii lui Emmanuel Macron scade puternic in august, la 40%

Cota popularitatii lui Emmanuel Macron inregistreaza din nou o puternica scadere in august o scadere de 14 puncte procentuale intr-o luna, la 40%, dupa cea de zece puncte deja observata in iulie, potrivit unui sondaj Ifop pentru Le Journal du Dimanche JDD), relateaza AFP.

Popularitatea lui Emmanuel Macron s-a prabusit la 40% in sondaje

Popularitatea presedintelui francez Emmanuel Macron s-a prabusit la 40% in sondaje, inregistrand o scadere cu 22% in cele trei luni dupa ce a fost ales sef al statului, arata un sondaj Ifop realizat la comanda Le Journal du Dimanche si citat de AFP.

Emmanuel Macron a cheltuit 26 de mii de euro pe machiaj in primele 3 luni de mandat

Presedintele francez Emmanuel Macron a cheltuit 26. 000 de euro pe machiaj in primele sale trei luni de mandat, scrie Le Point.

Emmanuel Macron a cheltuit 26.000 de euro pe machiaj

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26. 000 de euro 30. 000 de dolari) pe machiaj in primele trei luni de cand a castigat alegerile, scrie publicatia Le Point, citata de ZeroHedge. com.

Pe ce a cheltuit Emmanuel Macron 26.000 de euro? Este incredibil pe ce s-au dus banii

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26. 000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat in fruntea tarii, a anuntat publicatia Le Point, citata de Adevarul. Conform publicatiei .

Emmanuel Macron a cheltuit 26.000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26. 000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat in fruntea tarii, a anuntat publicatia Le Point.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )