Libnet.ro
UNICEF

23:30

Emmanuel Macron a cheltuit 26.000 de euro pe machiaj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Emmanuel Macron a cheltuit 26.000 de euro pe machiaj

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26. 000 de euro 30. 000 de dolari) pe machiaj in primele trei luni de cand a castigat alegerile, scrie publicatia Le Point, citata de ZeroHedge. com. continuă pe Ziarul Bursa

Emmanuel Macron a cheltuit 26.000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26. 000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat in fruntea tarii, a anuntat publicatia Le Point.

Emmanuel Macron a cheltuit 26,000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26,000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat in fruntea tarii, a anuntat publicatia Le Point.

Emmanuel Macron a cheltuit 26 de mii de euro pe machiaj in primele 3 luni de mandat

Presedintele francez Emmanuel Macron a cheltuit 26. 000 de euro pe machiaj in primele sale trei luni de mandat, scrie Le Point.

Emmanuel Macron, la Palatul Cotroceni. Ce a discutat Iohannis cu presedintele Frantei

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a sosit, joi, la Bucuresti, pentru o vizita de cateva ore. Klaus Iohannis a declarat, dupa intalnirea cu presedintele Frantei, ca vizita lui Macron.

Palatul Elysee a cheltuit 26.000 de euro, in trei luni, pentru machiajul lui Emmanuel Macron

Presedintia franceza l-a platit cu 26. 000 de euro pentru trei luni de munca pe make-up artist-ul care se ocupa de machiajul presedintelui Emmanuel Macron, informeaza RT. Publicatia Le Point a obtinut.

Pe ce a cheltuit Emmanuel Macron 26.000 de euro? Este incredibil pe ce s-au dus banii

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a cheltuit 26. 000 de euro pe machiaj in primele trei luni de mandat in fruntea tarii, a anuntat publicatia Le Point, citata de Adevarul. Conform publicatiei .

Vizita presedintelui Frantei in Romania. Emmanuel Macron a ajuns la Palatul Cotroceni. A fost primit cu onoruri militare - Galerie FOTO si VIDEO

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a ajuns la Palatul Cotroceni si a fost primit cu onoruri militare de presedintele Iohannis. Cei doi sefi de stat vor avea convorbiri tete-a-tete si in plenul.

Presedintele francez Emmanuel Macron vine joi la Bucuresti. Intalniri cu Klaus Iohannis, cu premierul Mihai Tudose si o vizita la Muzeul Satului

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, care va efectua joi o vizita in Romania, prima de cand a fost numit sef al statului francez. Autoritatile au luat masuri speciale de securitate cu ocazia acestei vizite care face parte din primul turneu european al lui Emmanuel Macron. Pe parcurusl zilei Macron se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose si va vizita Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.

Emmanuel Macron, primit la Cotroceni de Klaus Iohannis. Ce mesaj a postat presedintele francez pe Twitter

Emmanuel Macron si-a inceput vizita la Bucuresti, presedintele Frantei, primit la Cotroceni de Klaus si Carmen Iohannis. Macrona anuntat pe Twitter, in urma cu putin timp, ca a ajuns la.

Vizita istorica: Presedintele francez Emmanuel Macron a fost primit la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis(VIDEO)

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a ajuns la Bucuresti si a fost primit la Palatul Cotroceni de omologul sau, Klaus Iohannis. Liderul de la Elysee a fost primit cu onoruri militare pe aeroportul Henri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )