Libnet.ro
UNICEF

20:00

Emmanuel Macron: Anul 2018 va fi decisiv pentru Europa

Adevărul Adevărul,
Emmanuel Macron: Anul 2018 va fi decisiv pentru Europa

In mesajul sau de Anul Nou, presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a afirmat ca anul 2018 va fi decisiv pentru Europa si a promis sa continue seria de reforme ce vizeaza accentuarea integrarii statelor Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Avertisment dur. 2018 va fi un an decisiv pentru Europa

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a declarat ca 2018 va fi un an decisiv pentru Europa, adaugand ca va avansa planurile sale pentru reformarea Blocului comunitar si ca va continua sa coopereze cu.

Anul 2018 incepe cu un risc negativ pentru pretul petrolului

Titeiul incepe anul 2018 cu o pozitie ferma, dar exista riscuri in ceea ce priveste pretul acestuia, sustine Ole Hansen, intr-o analiza a Saxo Bank, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Anul 2018 va fi unul plin de schimbari. Previziunile astrologului Mariana Cojocaru

Anul 2018 va fi unul plin de schimbari, va fi anul suisurilor si coborasurilor. Astrologul Mariana Cojocaru a afirmat ca pe romani ii asteapta ce e mai bun in acest an, mai ales.

Anul 2018 a inceput cu schimbari importante pentru populatie si firme, vizand contributii sociale, salarii sau impozite

Anul 2018 a inceput cu intrarea in vigoare a unor modificari legislative care afecteaza cea mai mare parte a populatiei, dar si mediul de afaceri, cele mai importante schimbari vizand trecerea contributiilor de asigurari sociale de la angajator la angajat, cresterea salariului minim brut pe economie la 1. 900 de lei, reducerea impozitului pe venit de la 16% la 10%, dar si a cotei de contributie la Pilonul II de pensii, de la 5,1% la 3,75%.

Gusa: Anul 2018 va debuta cu actiunea de demitere a sefei DNA

Anul 2018 va debuta cu actiunea de demitere a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, care va fi insa un demers mult mai greu de realizat decat isi doresc initiatorii, spune consultantul politic Cozmin Gusa. Si la CCR se da o alta lupta: presedintele Valer Dorneanuare misiunea de a influenta blocarea demersurilor impotriva Constitutiei, crede Gusa.

Zodiile care RENASC din propria cenusa in anul 2018!

Anul 2017 a fost greu pentru aceste doua zodii, dar din 2018 lucrurile incep sa se indrepte, iar pana la finalul anului multe din probleme se vor fi rezolvat in mod favorabil! Sagetatorul si.

Previziuni sumbre pentru anul 2018. Bogdan Chirieac: Va pica Guvernul

Analistul politic Bogdan Chirieac vine cu previziuni sumbre pentru anul 2018. El este de parere ca Guvernul Tudose va pica. intrebat de ce crede acest lucru, el a raspuns: Se coc anumite lucruri.

Anul 2018: Tranzitia s-a terminat, turbulentele sunt caracteristicile lumii actuale pentru o generatie

Anul 2017 a fost unul extrem de important. in primul rand ca este primul an in care l-am avut pe Donald Trump la Casa Alba. A fost o schimbare de magnitudine relevanta. insa dupa 8 luni, establishmentul american a reactionat si a inlocuit practic complet echipa voluntarista si nepregatita cu care a venit Donald Trump, din perioada electorala, din cea de tranzitie si de la inceputul mandatului.

Anul 2018 incepe cu o veste proasta pentru galateni: de la 1 ianuarie s-au scumpit apa calda si caldura

Majorarea aprobata de Consiliul Local este de 2,88 lei pe gigacalorie. Totusi, 57% din pretul de cost al energiei termice este in continuare subventionat de la bugetul orasului. in plus, municipalitatea mai plateste si 2,5 milioane de lei pe luna pentru acoperirea pierderilor din retea.

MESAJE DE ANUL NOU 2018 potrivite pentru oricine

Este final de an, cu alte cuvinte cel mai bun moment in care le poti aminti celor iubiti cat de mult te bucuri de prezenta lor in viata ta. Nu-i uita nici in noaptea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3131 seconds )