Libnet.ro
UNICEF

08:00

Emmanuel Macron, la Sibiu: Cetatenii UE vor avea de ales daca vrem sa construim impreuna in continuare sau sa distrugem Europa prin pozitiile nationaliste (VIDEO)

B1 B1,
Emmanuel Macron, la Sibiu: Cetatenii UE vor avea de ales daca vrem sa construim impreuna in continuare sau sa distrugem Europa prin pozitiile nationaliste (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi, la sosirea la Summitul UE de la Sibiu, ca la alegerile europarlamentare din 26 mai, cetatenii europeni vor trebui sa aleaga intre continuarea proiectelor. continuă pe B1

Unde l-a dus Iohannis pe Macron, in Sibiu! Presedintele Frantei, foarte impresionat

Klaus Iohannis si Emmanuel Macron au avut o intalnire bilaterala, cu ocazia summitului de la Sibiu. Presedintele Romaniei a vrut sa poarte cateva discutii cu omologul sau si l-a dus intr-un loc special care l-a impresionat. Nu-i de mirare ca premierul Viorica Dancila a vrut cu atata ardoare sa fie prezenta la summit. Klaus Iohannis [] .

Klaus Iohannis, intrevedere PRIVATA cu Emmanuel Macron, la Sibiu. Presedintele Frantei contesta actualul sistem prin care este desemnat seful Comisiei Europene (FOTO)

Klaus Iohannis, a avut o intrevedere privata cu Emmanuel Macron, joi, in cadrul Summit-ului de la Sibiu, potrivit Administratiei Prezidentiale intalnirea a avut loc intre cele doua sesiuni de lucru ale.

LIVEVIDEO Cateva sute de oameni s-au strans in Piata Mare din Sibiu, in asteptarea liderilor europeni / Macron: Cetatenii europeni vor avea de ales daca vrem sa construim in continuare impreuna sau sa distrugem Europa prin pozitii nationaliste

Cateva sute de sibieni si turisti s-au strans in Piata Mare din Sibiu, joi, dupa ora 11. 00, in asteptarea liderilor europeni la summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit cu aplauze. 40 Presedintele Frantei, Emanuel Macron, a sosit in Piata Mare din Sibiu: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor pe care le are in fata Uniunea Europeana. 15 La summit a sosit si cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

Romanii vor avea o noua zi libera. Cine va beneficia de ea

Angajatii din sectorul feroviar se vor bucura de inca o zi libera, pe langa cele pe care bugetarii le au de-a lungul unui an. Un proiect de act normativ cu privire la statutul personalului feroviar a primit deja votul deputatilor din Parlament, iar acesta prevede o zi libera in plus pe an. Documentul a fost [] .

Ciolos, intalnire cu Macron la Sibiu: Ne-am concentrat asupra pregatirii viitorului grup proeuropean din viitorul Parlament

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a avut joi o intalnire cu presedintele francez Emmanuel Macron, la Sibiu, in care a discutat despre formarea unui nou grup politic in viitorul Parlament European, porivit unei postari de pe contul de Facebook al liderului PLUS.

Be Eu. intalnire bilaterala intre Klaus Iohannis si Emmanuel Macron, sub umbrela Consiliului European

Este ziua in care se scrie in cartea de istorie ca a avut loc acest Consiliu la Sibiu si ca a fost adoptata o declaratie in care se reafirma juramintele facute de statele membre ale Uniunii Europene in.

Gheorghe Falca: E vital sa schimbam guvernul la toamna. O motiune de cenzura poate avea succes, daca PSD coboara sub 30% la europarlamentare

O motiune de cenzura la adresa Guvernului poate avea succes la toamna, daca PSD va cobori sub 30% la alegerile europene din 26 mai, a declarat, la RFI, vicepresedintele PNL Gheorghe Falca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )