Libnet.ro
UNICEF

10:00

Be Eu. intalnire bilaterala intre Klaus Iohannis si Emmanuel Macron, sub umbrela Consiliului European

Antena3 Antena3,
Be Eu. intalnire bilaterala intre Klaus Iohannis si Emmanuel Macron, sub umbrela Consiliului European

Este ziua in care se scrie in cartea de istorie ca a avut loc acest Consiliu la Sibiu si ca a fost adoptata o declaratie in care se reafirma juramintele facute de statele membre ale Uniunii Europene in. continuă pe Antena3

Unde l-a dus Iohannis pe Macron, in Sibiu! Presedintele Frantei, foarte impresionat

Klaus Iohannis si Emmanuel Macron au avut o intalnire bilaterala, cu ocazia summitului de la Sibiu. Presedintele Romaniei a vrut sa poarte cateva discutii cu omologul sau si l-a dus intr-un loc special care l-a impresionat. Nu-i de mirare ca premierul Viorica Dancila a vrut cu atata ardoare sa fie prezenta la summit. Klaus Iohannis [] .

Iohannis si Macron, intalnire bilaterala la Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele Frantei, Emmanuel Macron, au avut, astazi, la Sibiu, o intalnire bilaterala, in marja summitului informal al Uniunii Europene.

Iohannis si Macron, intalnire bilaterala la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau francez, Emmanuel Macron, au avut o intalnire bilaterala, in marja summitului informal al Consiliului European de la Sibiu.

Klaus Iohannis, intrevedere PRIVATA cu Emmanuel Macron, la Sibiu. Presedintele Frantei contesta actualul sistem prin care este desemnat seful Comisiei Europene (FOTO)

Klaus Iohannis, a avut o intrevedere privata cu Emmanuel Macron, joi, in cadrul Summit-ului de la Sibiu, potrivit Administratiei Prezidentiale intalnirea a avut loc intre cele doua sesiuni de lucru ale.

SUMMITUL UE DE LA SIBIU: Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE Dupa poza de familie, liderii europeni au mers sa salute cetatenii Sibiului. ---- * ACTUALIZARE - Emmanuel Macron, in Piata Mare din Sibiu: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor pe care le are in fata Uniunea Europeana . ) Trebuie sa facem sa avanseze acest proiect al Europei profunde ----- * ACTUALIZARE - Angela Merkel: Chiar daca avem opinii diferite, vom cauta viitorul comun, vrem sa luam masuri sa mentinem securitatea, bunastarea, dar ne intereseaza sa si pastram valorile europene si sa le promovam in afara Uniunii Europene ----- * ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei.

Emmanuel Macron, la Sibiu: Cetatenii UE vor avea de ales daca vrem sa construim impreuna in continuare sau sa distrugem Europa prin pozitiile nationaliste (VIDEO)

Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi, la sosirea la Summitul UE de la Sibiu, ca la alegerile europarlamentare din 26 mai, cetatenii europeni vor trebui sa aleaga intre continuarea proiectelor.

Klaus Iohannis si Angela Merkel, intalnire importanta la Sibiu. Detalii de ULTIM MOMENT

Presedintele Klaus Iohannis va avea, joi, o intrevedre cu Angela Merkel si reprezentantii Forumului Democrat al Germanilor din Romania. intalnirea va avea loc dupa Summitul informal al sefilor de stat sau de.

Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este vedeta Romaniei in aceasta perioada, cand are loc summitul de la Sibiu. Presedintele a fost gazda sefilor de stat si de guvern din tarile membre UE. Iohannis a avut parte de o intampinare speciala inca de la sosirea sa in Sibiu. Un entuziasm debordant a cuprins Piata Mare a Sibiului pe [] .

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

Klaus Iohannis a ajuns la Primaria Sibiu unde va primi toate delegatiile oficiale prezente la summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la sediul Primariei Sibiu unde va avea loc summitul informal al sefilor de stat si de guvern. Seful statului va primi toate delegatiile oficiale, el fiind gazda summitului. Iohannis a fost aplaudat de zeci de persoane prezente in Piata Mare, care i-au scandat si numele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )