Libnet.ro
UNICEF

12:30

Iohannis si Macron, intalnire bilaterala la Sibiu

Hotnews Hotnews,
 Iohannis si Macron, intalnire bilaterala la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis si omologul sau francez, Emmanuel Macron, au avut o intalnire bilaterala, in marja summitului informal al Consiliului European de la Sibiu. continuă pe Hotnews

Iohannis si Macron, intalnire bilaterala la Sibiu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si presedintele Frantei, Emmanuel Macron, au avut, astazi, la Sibiu, o intalnire bilaterala, in marja summitului informal al Uniunii Europene.

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summitul de la Sibiu. Presedintele ia o decizie in cazul lui Maior

Klaus Iohannis a facut declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru ca este un oras curat si european. Am ales Sibiul pentru ca este.

Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este vedeta Romaniei in aceasta perioada, cand are loc summitul de la Sibiu. Presedintele a fost gazda sefilor de stat si de guvern din tarile membre UE. Iohannis a avut parte de o intampinare speciala inca de la sosirea sa in Sibiu. Un entuziasm debordant a cuprins Piata Mare a Sibiului pe [] .

Klaus Iohannis, declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele ia o decizie in cazul lui Maior

Klaus Iohannis a facut declaratii inainte de Summit-ul de la Sibiu. Presedintele a declarat ca a ales Sibiul pentru acest eveniment pentru ca este un oras curat si european. Am ales Sibiul pentru ca este.

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc joi, chiar in centrul orasului

Scandal la summit-ul european oragnizat de presedintele Klaus Iohannis la Sibiu. Trei proteste vor avea loc, joi, la Sibiu in ziua in care sefii de stat si de guvern participa la Summitul Uniunii Europene,.

Iohannis participa miercuri, la Sibiu, la reuniunea BEx al PNL, iar joi la Summitul PPE

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri, la Sibiu, la sedinta Biroului Executiv al PNL, iar joi la Summitul Partidului Popular European PPE).

Be Eu. intalnire bilaterala intre Klaus Iohannis si Emmanuel Macron, sub umbrela Consiliului European

Este ziua in care se scrie in cartea de istorie ca a avut loc acest Consiliu la Sibiu si ca a fost adoptata o declaratie in care se reafirma juramintele facute de statele membre ale Uniunii Europene in.

Iohannis si Merkel, intalnire cu reprezentanti ai FDGR / Merkel: Suntem aliatii dumneavoastra daca sunteti jigniti

Presedintele Klaus Iohannis si cancelarul german Angela Merkel s-au intalnit, joi, la Sibiu, cu reprezentanti ai Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR), relateaza Agerpres.

Klaus Iohannis, in inspectie la Sibiu. Presedintele verifica stadiul pregatirilor pentru Summitul UE si ii raspunde lui Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti, la Sibiu, unde verifica stadiul pregatirilor pentru Summitul Uniunii Europene din 9 mai, spunand ca institutiile implicate in organizare au colaborat foarte.

Klaus Iohannis, declaratii de la Sibiu inainte de summit: Lucrurile sunt foarte bine pregatite

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in inspectia in Piata Mare din Sibiu pentru a vedea cum decurg pregatirile pentru summit. Astazi facem ultimele probe, ultimele verificari. Din ce am vazut pana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )