Libnet.ro
UNICEF

06:00

Enterprise a strans 314 mil. euro intr-un fond care investeste in IMM-uri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Enterprise a strans 314 mil. euro intr-un fond care investeste in IMM-uri

Enterprise Investors EI), una dintre cele mai mari companii de private equity din Europa Centrala si de Est, a strans 314 mil. euro in fondul Polish Enterprise Fund VII PEF VII), care finanteaza achizitii de companii de marime medie precum si. continuă pe Wall-Street Ro

Mitiska a strans 75 mil. euro pentru investitii in retail park-uri

Mitiska a strans 75 mil. euro pentru pentru compania First Retail International prin care are in plan investitii in retail park-uri din Europa.

Unilever si sucevenii de la Betty Ice, duel pe o piata de 150 mil. euro

Producatorul de inghetata Betty Ice, fondat de omul de afaceri sucevean Vasile Armenean, s-a situat in 2012 pe prima pozitie intr-o piata estimata la 150 mil. euro, in fata unor giganti precum Unilever si Nestle. Anul acesta competitia se anunta la fel.

Raport de control: ANCOM a platit in 3,5 ani circa 7 mil. euro chirie pentru sediu. Contractul de chirie a fost incheiat pe 10 ani cu imposibilitatea denuntarii unilaterale timp de 6 ani/ Compania a facut cadou 39 de masini unor angajati

Curtea de Conturi va analiza oportunitatea si legalitatea fie a mentinerii caracterului de venituri proprii ale ANCOM Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) pentru tarifele de utilizare a spectrului si de utilizare a resurselor de numerotatie in integralitatea lor, fie de reglementare a acestora ca venituri ale bugetului de stat, in totalitatea lor sau partial. Se va analiza posibilitatea reglementarii legale in ceea ce priveste atragerea la bugetul de stat a unei parti din excedentul existent la finele anului, se arata intr-un Raport de control al ANCOM. Vezi in atasament Raortul Corpului de control.

Raport de control: ANCOM a platit in 3,5 ani circa 7 mil. euro chirie pentru sediu. Contractul de chirie a fost incheiat pe 10 ani cu imposibilitatea denuntarii unilaterale timp de 6 ani

Curtea de Conturi va analiza oportunitatea si legalitatea fie a mentinerii caracterului de venituri proprii ale ANCOM Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) pentru tarifele de utilizare a spectrului si de utilizare a resurselor de numerotatie in integralitatea lor, fie de reglementare a acestora ca venituri ale bugetului de stat, in totalitatea lor sau partial. Se va analiza posibilitatea reglementarii legale in ceea ce priveste atragerea la bugetul de stat a unei parti din excedentul existent la finele anului, se arata intr-un Raport de control al ANCOM. Raportul a fost realizat in perioada 16. 2012, a fost publicat luni de Curtea de Conturi si a avut ca tema auditarea performantei realizarii veniturilor si utilizarii acestora, inperioada 2007 - 2011, la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii. Vezi in atasament Raortul Corpului de control.

O mare banca din Grecia a obtinut un profit de 27 mil. euro in primul trimestru

National Bank of Greece NBG), proprietara Bancii Romanesti, a obtinut in primul trimestru un profit net de 27 de milioane euro, rezultat care include efectul unei pierderi de 159 milioane euro generate de preluarea.

UniCredit va recupera 80% din creditul de 22 mil. euro dat dezvoltatorilor Alia Apartments

UniCredit Tiriac Bank estimeaza ca va recupera aproape 80% din creditul de 22 milioane de euro acordat dezvoltatorilor spanioli ai complexului Alia Apartments din zona Arcul de Triumf, prin vanzarea si inchirierea locuintelor nevandute in ansamblul.

Grupul Gaz Sud-GDR mizeaza in acest an pe profit EBITDA de 2 mil. euro

Grupul de firme Gaz Sud - Grup Dezvoltare Retele GDR), detinut de fondul ceh de investitii PPF Investments, estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de circa 16 milioane de euro si ca va trece pe profit, cu un castig operational de.

Inca o cladire de birouri in Floreasca: grecul care a dezvoltat Polona 68 are in pregatire o investitie de 7 mil. euro

Omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios, care a dezvoltat in Bucuresti cladirea de birouri Polona 68, va investi circa 7 milioane de euro pentru constructia unei cladiri de birouri in zona Calea Floreasca, pe un teren achizitionat anul trecut de la.

Un om de afaceri grec va investi 7 milioane euro intr-o cladire de birouri in zona Calea Floreasca

Omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios, care a dezvoltat in Bucuresti cladirea de birouri Polona 68, va investi circa 7 milioane de euro pentru constructia unei cladiri de birouri in zona Calea Floreasca, pe un teren achizitionat anul trecut de la compania Willbrook International.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )