Libnet.ro
UNICEF

08:00

Epidemia Ebola: trei state americane impun carantina pentru toti calatorii cu grad ridicat de risc

Adevărul Adevărul,
Epidemia Ebola: trei state americane impun carantina pentru toti calatorii cu grad ridicat de risc

Autoritatile din New York, Illinois si New Jersey au devenit primele care impun o perioada de carantina de 21 de zile pentru toti cei care ajung aici din Liberia, Guinea sau Sierra Leone si care au avut contact direct cu persoane infestate cu Ebola, indiferent daca prezinta sau nu simptome specifice febrei hemoragice atunci cand ajung in SUA. continuă pe Adevărul

Trei minore americane, arestate in Germania pentru ca ar fi vrut sa se alature jihadului

Trei minore americane, de origine somaleza si sudaneza, au fost arestate in Germania pentru ca ar fi vrut sa se alature jihadului. Fetele au fost repatriate in statul american Colorado.

Trei minore americane suspectate ca voiau sa se alature jihadului, arestate in Germania

Trei minore americane de origine sudaneza si somaleza, suspectate ca au vrut sa se alature jihadistilor via Turcia, au fost retinute in Germania si repatriate la Denver, in statul american Colorado vest),.

Epidemia Ebola reaprinde ingrijorarile privind cercetarile secrete din laboratoarele militare ruse

Un incident din 1996, in care o laboranta dintr-un centru militar de cercetare din Rusia s-a infectat cu Ebola, ar fi fost uitat, daca in ultima vreme virusul nu ar fi luat o asemenea amploare. Peste 10. 000 de infectati cu Ebola si aproape 5. 000 de decese din cauza acestei boli, arata ultimul raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii.

Epidemia Ebola: aproape 5.000 de morti si peste 10.000 de infectati

Numarul cazurilor de Ebola a depasit 10. 000, iar decesele din cauza acestei boli sunt in numar de 4. 922, potrivit ultimelor date oferite de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )