Libnet.ro
UNICEF

09:15

Epoca PDL: Basescu, Udrea, Boc - cele mai amuzante si sangeroase declaratii

Antena3 Antena3,
Epoca PDL: Basescu, Udrea, Boc - cele mai amuzante si sangeroase declaratii

In partea a doua a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea a prezentat o colectie de afirmatii socante ale unor prim ministrii si presedinti romani. Vezi modul halucinant in care acestia justifica tunurile,. continuă pe Antena3

LIVE TEXT. Basescu: Raportul de condamnare a comunismului, una dintre cele mai inspirate si ...

Presedintele Traian Basescu, care a participat, marti, la lansarea celui de-al doilea volum al Istoriei comunismului din Romania. Documente Nicolae Ceausescu 1965-1971), a declarat ca raportul de condamnare a comunismului este una dintre cele mai inspirate si corecte actiuni ale Administratiei PrezidentialeIn sustinerea cu documente din arhivele nationale a raportului din 18 decembrie 2006, am declarat regimul communist ca fiind ilegitim si ilegal. ) Umbrela prezidentiala asezata asupra .

FOTOGALERIE Cele mai frumoase case facute de arhitectii romani. Rezultatele Bienalei de Arhitectura

Uniunea Arhitectilor din Romania a anuntat luni premiile Bienalei de Arhitectura 2012, unul dintre cele mai importante concursuri de gen din Romania. La categoria locuinte, castigatorul este o casa construita din garaje prefabricate din beton, in comuna Bragadiru, langa Bucuresti. Premiul sectiunii cladiri publice Arhitectura dotarilor comunitare si de productie) a fost castigat de stadionul Cluj Arena si de Pensiunea Atra Doftana de pe Valea Doftanei. La capitolul spatii publice, castigatorul este spatiul amenajat in incinta Bastionului Theresia din Timisoara.

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei, cu un numar de 21, urmata de Bulgaria, cu 18, conform seenews. com. Topul celor mai mari 100 banci din Sud-Estul.

Romania predomina in clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei

Romania predomina clasamentul primelor 100 de tari cu cele mai mari banci din Sud-Estul Europei, cu un numar de 21, urmata de Bulgaria, cu 18, conform seenews. com. Topul celor mai mari 100 banci din Sud-Estul.

Udrea, despre cea mai grava greseala pe care a facut-o. Ce isi reproseaza fostul sef al PDL Bucuresti

Fostul presedinte al PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, luni seara, ca una dintre greselile pe care le-a facut a fost ca a lasat cochetaria sa fie pretext pentru atacurile mediatice si a acoperit cu.

FOTO Top 10 cele mai bine imbracate celebritati ale momentului.

De obicei, conditiile meteorologice influenteaza modul in care ne imbracam, dar se pare ca celebritatile cheama iarna mai devreme prin tinutele alese, dupa cum arata topul celor mai bine imbracate dive, realizat de revista Vogue. Fashionistele au ales sa scoata din garderoba hainele de toamna, in nuante de rosu si portocaliu, si sa le inlocuiasca cu tonurile de gri metalizat, albastru mat si bej. Elle Fanning Pe locul intai se afla tanara actrita, Elle Fanning, nimeni alta decat sora .

Faze tari: Un barbat si-a gasit masina dupa ce uitase unde a parcat-o cu doi ani in urma; O fetita de patru ani isi mustruluieste fratiorul ca un om mare; Cele mai sexy funeralii. In Taiwan, mortii sunt condusi la groapa de femei dezbracate

Stii cati au intrat in masina asta? 19 elevi! Incredibil! Intr-un autoturism Renault Clio de 5 locuri, invatatoarea Melanie Minnie, din Africa de Sud, a inghesuit nu mai putin de. Incredibil: Oameni fara maini si povestile lor extraordinare. Unii oameni sunt extraordinari de cand se nasc, altii, devin in timp, prin educatie, insuflarea valorilor si.

Cele mai comune 10 greseli de parinte

A creste copii nu e cel mai simplu lucru din lume. Este inevitabil sa faci o greseala sau doua pe drum. Ele se intampla pentru ca nu stim mereu sa ne gestionam propriile emotii cand ne confruntam cu o situatie negativa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )