Libnet.ro
UNICEF

00:07

Erdogan cere ajutorul Germaniei pentru reprimarea adversarilor sai

Antena3 Antena3,
Erdogan cere ajutorul Germaniei pentru reprimarea adversarilor sai

Guvernul turc a trimis autoritatilor germane solicitari pentru 40 de perchezitii si trei extradari legate de presupusi sustinatori ai clericului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara ca s-ar afla in spatele. continuă pe Antena3

Turcia a cerut ajutorul Germaniei pentru reprimarea sustinatorilor lui Fethullah Gulen

Guvernul turc a trimis autoritatilor germane solicitari pentru 40 de perchezitii si trei extradari legate de presupusi sustinatori ai clericului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara ca s-ar afla in spatele loviturii de stat esuate de luna trecuta din Turcia, scrie astazi revista Der Spiegel, relateaza Reuters.

Turcia cere sprijinul Germaniei pentru reprimarea adeptilor lui Fethullah Gulen

Guvernul turc a trimis autoritatilor germane solicitari pentru 40 de perchezitii si trei extradari legate de presupusi sustinatori ai clericului Fethullah Gulen, acuzat de Ankara ca s-ar afla in spatele loviturii de stat esuate de luna trecuta din Turcia, scrie sambata revista Der Spiegel, relateaza Reuters, via Agerpres.

Washingtonul nu ar trebui sa ingreuneze lucrurile pentru partenerul sau strategic. Erdogan cere Statelor Unite sa grabeasca extradarea lui Gulen

In urma tentativei de lovitura de stat din Turcia, presedintele Erdogan a solicitat din nou Statelor Unite sa grabeasca procedura de extradare a lui Gulen, cel care este considerat responsabil de puciul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )