Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ernst and Young: Companiile au acces la mai multe informatii despre consumatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ernst and Young: Companiile au acces la mai multe informatii despre consumatori

Dezvoltarea aplicatiilor mobile si terminalelor permite companiilor sa stranga un volum mai mare de date despre utilizatori, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe zone din Capitala FARA APA CALDA incepand de miercuri

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, ora 9. 00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul.

Mario Draghi: Exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat marti ca exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro, informeaza AFP.

Marea Britanie, lovita de ploi torentiale: O femeie a murit si mai multe drumuri au fost inchise

Marea Britanie se confrunta in prezent cu o vreme vijelioasa, extrem de agresiva. in ultimele 24 de ore, mai multe locuinte din sud-vestul Angliei au fost inundate, strazile fiind rapid acoperite de ploaia care a.

Falticeni. Un barbat dat in urmarire internationala pentru mai multe infractiuni grave a fost retinut de IPJ Suceava

Un barbat de 36 de ani din municipiul Suceava, dat in urmarire internationala pentru un dosar penal ce cuprinde mai multe fapte ilicite grave, a ajuns in arestul IPJ Suceava, unde asteapta sa fie preluat de.

VIDEO O girafa care a scapat de la un circ si a alergat mai multe ore prin orasul Imola a murit in urma unui stop cardiac

O girafa a scapat de la un circ din orasul italian Imola si a alergat mai multe ore prin oras, lovind mai multe masini, dar si oprindu-se la un moment dat langa florile dintr-o gradina, relateaza BBC. Animalul avand o inaltime de 5 metri si o greutate de 900 kg a socat oamenii care au urmarit cum acesta ajunge pe strada principala din oras.

Coreea de Nord ar putea introduce reforme in agricultura: Taranii vor putea pastra o parte mai mare din recolta

Mai multe informatii din Coreea de Nord duc la concluzia ca aceasta tara ar putea introduce o serie de reforme in agricultura, in urma carora taranii vor putea pastra o parte mai mare din recolta proprie.

Guvernul propune FMI contracte colective de munca mai lungi si sporuri mai multe pentru bugetari

Guvernul a propus FMI dublarea limitei maxime de valabilitate a unui contract colectiv de munca, posibilitatea prelungirii acestui contract de mai multe ori decat o singura data si eliminarea interdictiei ca in contracte sa fie incluse alte drepturi in bani si natura decat cele din legea in vigoare.

contracte colective mai lungi si sporuri mai multe pentru bugetari, propunerile Guvernului ...

Guvernul a propus FMI dublarea limitei maxime de valabilitate a unui contract colectiv de munca, posibilitatea prelungirii acestui contract de mai multe ori decat o singura data si eliminarea interdictiei ca in contracte sa fie incluse alte drepturi in bani si natura decat cele din legea in vigoare, transmite Mediafax. In acelasi timp, conform propunerilor Guvernului catre Fondul Monetar International FMI), Comisia Europeana si Banca Mondiala obtinute de MEDIAFAX, prelungirea contractului .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )