Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mai multe zone din Capitala FARA APA CALDA incepand de miercuri

Antena3 Antena3,
Mai multe zone din Capitala FARA APA CALDA incepand de miercuri

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice RADET) a anuntat ca incepand de miercuri, ora 9. 00, mai multe zone din sectoarele 1, 5 si 6 nu vor avea apa calda din cauza unor probe de presiune la nivelul. continuă pe Antena3

Marea Britanie, lovita de ploi torentiale: O femeie a murit si mai multe drumuri au fost inchise

Marea Britanie se confrunta in prezent cu o vreme vijelioasa, extrem de agresiva. in ultimele 24 de ore, mai multe locuinte din sud-vestul Angliei au fost inundate, strazile fiind rapid acoperite de ploaia care a.

RADET: Apa calda oprita in sectoarele 1, 5 si 6.

Alimentarea cu apa calda va fi oprita incepand de miercuri, ora 9,00, in sectoarele 1, 5 si 6 ale Capitalei, pentru efectuarea unei probe de presiune la nivelul retelei primare de alimentare cu agent termic, masura ce vizeaza limitarea riscurilor de aparitie a unor disfunctionalitati sau intreruperi in furnizarea serviciilor, in anotimpul rece, anunta RADET Bucuresti, citata de Agerpres. Potrivit unui comunicat al acestei regii in sectorul 1 vor fi afectate: bd. Alexandru Ioan Cuza; bd.

Mario Draghi: Exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat marti ca exista mai multe motive pentru a fi pozitivi in ceea ce priveste zona euro, informeaza AFP.

Sofer din Capitala, la SPITAL dupa ce o bucata dintr-o SINA de tramvai i-a intrat in picior.

Un sofer din Capitala care circula cu masina pe linia de tramvai de pe Bulevardul Marasesti a ajuns la spital dupa ce o bara metalica din sina de tramvai s-a desprins, a perforat podeaua autoturismului si i-a intrat in piciorul stang, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, a declarat ca accidentul a avut loc duminica, in jurul orei 20. 10, pe Bulevardul Marasesti. Soferul, in varsta de 56 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia 1310, .

Falticeni. Un barbat dat in urmarire internationala pentru mai multe infractiuni grave a fost retinut de IPJ Suceava

Un barbat de 36 de ani din municipiul Suceava, dat in urmarire internationala pentru un dosar penal ce cuprinde mai multe fapte ilicite grave, a ajuns in arestul IPJ Suceava, unde asteapta sa fie preluat de.

VIDEO O girafa care a scapat de la un circ si a alergat mai multe ore prin orasul Imola a murit in urma unui stop cardiac

O girafa a scapat de la un circ din orasul italian Imola si a alergat mai multe ore prin oras, lovind mai multe masini, dar si oprindu-se la un moment dat langa florile dintr-o gradina, relateaza BBC. Animalul avand o inaltime de 5 metri si o greutate de 900 kg a socat oamenii care au urmarit cum acesta ajunge pe strada principala din oras.

Aeronautic Show 2012 se desfasoara weekendul acesta in Parcul Crangasi din Capitala

Cea de-a treia editie a festivalului Aeronautic Show 2012 se va desfasura sambata si duminica incepand cu ora 11. 00, in parcul Crangasi din Capitala si pe Lacul Morii, comunica Adevarul. Prmiera din.

VIDEO. Romania a stabilit un nou RECORD Guinness pentru cea mai mare salata din lume.

Romania a intrat in Guinness World Records cu cea mai mare salata din lume, care a cantarit 19,05 tone si a fost pregatita duminica la un complex comercial din Pantelimon, potrivit unui comunicat remis Mediafax de organizatori. Eforturile a peste 1. 100 de voluntari, dintre care jumatate elevi ai Colegiului Economic Viilor din Bucuresti, au fost incununate cu stabilirea unui nou record mondial la categoria cea mai mare salata din lume, cu aproape 6 tone mai mult decat recordul precedent, .

FOTOREPORTAJ Construim cel mai puternic laser din lume. Pe ce sosele ajungem la el

La Magurele, pana in anul 2017, va fi construit cel mai puternic laser din lume - o investitie de peste 356 de milioane de euro bani europeni ce se spera ca va transforma orasul ilfovean intr-un adevarat cluster tehnologic. Numai pe platforma ELI-NP vor lucra in permanenta peste 200 de cercetatori, iar in fiecare an vor veni din afara alti peste 1. 000 de cercetatori. In cei trei ani de constructie, intre 2013 si 2015, sute de utilaje vor transporta la Magurele peste 70. 000 mc de beton, mai mult decat s-a folosit la Arena Nationala. Cu toate acestea, in prezent, drumurile care duc la Magurele nu se prezinta deloc in cea mai buna conditie, iar daca ritmul de modernizare a infrastructurii din sudul Capitalei se va pastra, exista riscul ca nici pana in 2017 accesul la mega-platforma de la Magurele sa nu se faca in conditii civilizate. Centura Sud a Capitalei, drumul care va fi folosit timp de trei ani de catre constructori, a ramas nemodernizata de peste 20 de ani. La inceputul anului s-au pornit lucrarile de largire la 4 benzi, insa Guvernul, la rectificarea bugetara, a taiat banii alocati cu peste 81%.

Adio apa calda timp de trei saptamani! CET intra in revizie cu o intarziere de doua luni

Ultima etapa a programului de revizii se derula vara, cand era suficient de cald pentru dusuri cu apa rece. Anul acesta insa, galatenii vor experimenta dusurile cu ibricul si baia la lighean cu apa incalzita la aragaz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )